Care au fost primele cinci gafe ale anului

decembrie 24, 2007 0

Dacă tot se fac topuri de sfîrşit de an, vă propun să facem, împreună, un top al gafelor şi al tîmpeniilor mari comise şi rostite de personalităţile şi de VIP-urile autohtone.

Pentru mine, pe primul loc, la distanţă mare de al doilea clasat, se află ministrul de Externe Adrian Cioroianu, cu propunerea sa de a trimite infractorii în deşert şi de a se organiza batalioane de muncă pentru ei, propunere cu care a stîrnit proteste internaţionale. Acelaşi ministru merită primul loc şi pentru gestul său de aprobare adresat regelui Spaniei, cu pumnul strîns şi degetul mare ridicat. o adevărată revoluţie în materie de protocol.

 Pe locul doi îl văd pe Gigi Becali, care s-a lăudat că era amfitrionul Bucureştiului pînă în 1989 şi că în această calitate îi făcea rost de femei lui Hagi. Atacurile împotriva lui Hagi i-au adus lui Becali căderea în sondajele de opinie.

Pentru locul trei se bat doi foşti miniştri ai Agriculturii – Remeş şi Mureşan, cu afacerea caltaboşilor.

 Pe locul patru, premierul Tăriceanu, care ar fi meritat poate un loc mai la vedere pentru refuzul de a-i demite pe ministrul Agriculturii, pe ministrul Justiţiei şi mai ales pe ministrul Transporturilor.

 Preşedintele Traian Băsescu, după „ţigancă împuţită” şi „am văzut şi eu un armean competent”, alături de anunţul că va demisiona dacă va fi suspendat din funcţie merită un loc cinci cu coroniţă. Astea sînt propunerile mele.  În  final  voi face clasamentul  general după ce va veţi pronunţa.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.