Cat costa o viata de om prost: 40,6 milioane de euro

februarie 8, 2009 0

Dupa tarasenia cu Iluta numerologul, cineva mi-a atras atentia ca personajul face parte dintr-o adevarata retea internationala de ezoteristi. Am intrat pe site-ul lor si m-a lovit iute un damf de sarlatanie ranceda. Acolo am descoperit si ceea ce credeam ca nu voi descoperi vreodata, adica nume mai penibile decat Iliuta Numerologul: Ingerasul, Merlini, Olivia… Toti dau consultatii pe bani.
Putina atentie… ce zic oamenii astia ca fac:
Constantin Dornean: Sunt astrolog profesionist din 1995. M-am specializat în astrologie medicală şi aplicaţii practice ale astrologiei în viaţa de zi cu zi în toate domeniile de activitate. Cel mai important este cunoaşterea misiunii pe care fiecare din noi o avem de îndeplinit la şcoala vieţii pe Geea.
Florina: Inventatoarea ‘astro-roatei’, sunt experta cu experienţă în astrologie şi tarot. Dacă mă sunaţi, vă pot ajuta spunându-vă şi lucrurile negative care vor apărea în viaţa Dvs., astfel încât să puteţi ocoli eşecul. Sunaţi-mă imediat pentru consiliere!
Dar cea mai scary e asta:
ezo
Dupa cum puteti vedea aici, ezoteristii sunt organizati in fumctie de limbi: au versiuni in germana,. bulgara, maghiara, rusa si multe altele
Cum o conversatie cu unul din cei de mai sus costa 1,19 euro pe minut, am facut un mic calcul, ca sa vad cat costa o viata de om prost, in functie de pretul afisat. Am inmultit 1,19 cu 60, cu 24, cu 365 si apoi cu o durata medie de viata de 65 de ani (desi oamenii prosti traiesc mai mult, pt ca nu se streseaza)… Mi-a dat ceva mai bine de 40,6 milioane de euro

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.