PDL asmute crestinii pe lesbiene

februarie 8, 2009 0

La Cluj va avea loc, incepand de maine, “Festivalul International Lesby” organizat de ONG-ul “Esti Unica”. Adica lesbiene din lumea intreaga vin in inima Ardealului sa dezbata diverse probleme „pe teme de sanatate, sexualitate, comunicare, cat si concursuri de fotografie, un concurs de frumusete “Miss Lesby”, filme cu tematica pentru comunitataea persoanelor lesbiene, gay, bisexuale si transgen (LGBT), opere teatrale puse in scena de tinere clujence talentate si expozitii de bijuterii. De asemenea, vor avea loc concerte si petreceri, iar festivalul se va incheia cu gala premiilor.”
Acum, priviti la reactia unui lider PDL, Mircia Giurgiu, deputat de Cluj:
„Foarte multi cetateni mi-au solicitat sa iau o atitudine civica fata de congresul lesbienelor, motiv pentru care vom organiza joi un mars al tacerii impotriva manifestarilor de acest gen. Noi le respectam drepturile, dar nu pot fi un model pentru copiii si familiile noastre.La mars vor participa circa o suta de persoane, crestini din oras”, spune deputatul PDL, care sustine ca nu face acest lucruca politician.
Avem, asadar, urmatoarele probleme:
1. Un politician cunoscut pretinde ca e cand politician, cand crestin, fara a le amesteca pe cele doua.
2. Acelasi politician organizeaza un mars de protest impotriva unei manifestari care, din cate am inteles, nu are un caracter public. Adica nu e vorba de un mars prin centrul orasului, ci de o intalnire a lesbienelor, intr-un cadru organizat, la care sunt invitate lesbiene. Deci se baga ca musca-n laptele lesbienelor…
3. Desi organizeaza protestul, deputatul PDL o face pe jumatate de masura: un mars mut, prin definitie, nu spune nimic. Cari dupa tine o pancarda si te uiti ca curca-n lemne… Nu strigi un slogan, nu fluieri, nu te manifesti deloc. Ceea ce arata insa ca pedelistul adopta o atitudine politica atunci cand se declara a fi doar crestin.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.