…ce-ar fi daca?

iulie 25, 2009 0

…un virus al rusini mai molipsitor decat HN51 (parc-asa-i zice) – ala cu gripa porcina, ar curpinde dintr-o data teritoriul Romaniei? (Ba, planeta intreaga, da’ haideti sa visam rational:)) Ce-ar fi daca absolventii de la Spiru Haret si-ar da foc, in semn de protest, la diplome, cum si-au dat foc parintii la carnetele PCR, in piata publica? Doar si unii si altii stiau perfect – precum cei de la  Caritas – de ce o fac, nu?
Ce-ar fi daca, bantuiti de duhul remuscaturii launtrice, vorba lui Joyce James (stia el ce spune – i-a refuzat mamei o rugaminte pe patul de moarte, iar asta i-a bantuit toata viata –  y compris cea petrecuta alaturi de romanca, cand a incercat sa se lanseze in achizitia unor sali de cinematograf in Romania) Nastase ar zice, ca barbatu’ – bun Basescu! – vino-ncoa, procuratura! Ce-ar fi daca  Basescu si-ar face mea culpa pentru toate tampeniile pe care le-a debitat si toate nulitatile pe care le-a sustinut? Ce-ar fi daca, de maine ,Geoana si-ar turna cenusa in cap pentru ca a ratat momnetul istoric al transformarii PSD, Boc, pentru ca e os de sluga, sau Antonescu pentru ca, la o scara mai mica, nu e decat o combinatie nefericita intre Constatinescu si Iliescu?
Ce-ar fi daca oamenii s-ar sfii sa arunce gunoiul pe jos, sa dea sau sa ia mita, ce-ar fi daca cititorii acestpr randuri le vor zice sefiilor „mai duceti-va in spuma marilor, nu de alta, da’ am copii si nu vreau sa-i vad tiganindu-se, cum fac eu, pentru orice rahat sau functie”? Ce-ar fi daca noi am face asta? Ce-ar fi daca am realiza ACUM ca murim maine sau poimaine si nu mai ramane nimic nici din Maybach  (asta daca nu ne paleste Alzhemeirul) si nici din legatura de ceapa?
Ce-ar fi?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.