Mişcare în stradă. Ce faci de suspendare?

aprilie 19, 2007 0

Mi-a povestit cineva o fază tare. În faţa Casei Presei, la staţia de taxiuri unde, la ora asta, se strîng foarte multe maşini, toată lumea stătea cu geamul lăsat şi asculta la maximum SUSPENDAREA, transmisă de Radio Romania Actualităţi. Mai ceva ca la meci.
Criza are şi o parte bună. Oamenii au redevenit interesaţi de politică. O să revin cu o relatare de la discuţia de aseară din Clubul Prometheus despre „intelectuali şi politică”. moderator a fost Patapievici. Şi toată lumea s-a întrebat dacă e totuşi atît de anormal să-l susţii pe Băsescu. Am constatat trei „păcate” ale unei părţi a intelectualilor din România.
O să mai adaug pe măsură ce mai aud vreo gogomănie prin Parlament sau aiurea.

  •  La 18.00, sustinatorii lui Băsescu se strîng la Universitate. Deja au început să apară oameni, se aşteaptă ca manifestaţia să fie aprobată, probabil.
  • Timişoara şi Cluj – se pregătesc mişcări de susţinere.
  • Ridicol spectacolul votului. Parlamentari care fac jonglerii cu propriile bile si le scapa pe jos. Politica fara simtul ridicolului.
  • Circula o petitie online care deja a strins citeva mii de semnaturi.
  • Cel mai tare aforism pe care l-am gasit pe lista de semnaturi pro-Basescu: coruptie este in orice tara; poate reusim noi sa facem ceva!!!!, scrie un domn din bucuresti :))
  • Secuii sint foarte suparati pe suspendare imi povesteste un prieten din Cluj care primeste relatari din zonele respective. Mi se pare buna si ca gluma :).
  • Sibiu – se anunta si acolo ceva manifestatie. La anunturi ne pricepem. Internetul arde de indignare. Ma intreb daca s-a strins atita nemultumire incit sa scoata din case asa cetateni blazati…
  • Cica se face si in Iasi ceva pro Basescu. Mi-e greu sa cred ca va iesi vreo chestie in orasul lui Fenechiu. Eu sint din Moldova. Acolo initiativa incepe doar de la citeva pahare in sus. Cit despre initiativa civica…
  • „Poporul este patronul lui Băsescu. Aşa cum eu l-am convins pe Olăroiu, aşa trebuie să-l convingă poporul pe Băsescu să rămână. Dacă poporul îl vrea pe Băsescu, atunci să iasă în stradă, la Timişoara, în Piaţa Universităţii şi în toată ţara. Să spună: Vrem să rămână Băsescu şi atunci să cadă Parlamentul, pentru că nu Parlamentul este patronul lui Băsescu şi să vină Becali în Parlament”, a spus Becali pentru NewsIN. Frate, ce comparaţie. Se yvonea chiar ca o fundatie sustinuta de PNG incearca o miscare la Cluj. Amestecul lui Gigi strica tot.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.