Suspendarea: zi istorica, zi rusinoasa!

aprilie 19, 2007 0

Scriu cu gheara furiei in git: Parlamentul Romaniei l-a suspendat pe seful statului. Parlamentarii ascunsi pe liste, trimisi acolo pentru ca se lasa – de voie, de nevoie – butonati, si-au dat concursul la realizarea uneia dintre cele mai rusionase zile din istoria recenta a Romaniei.
Traian Basescu nu este inocent, nu este perfect, nu trebuie sa fie un idol. Insa, cei care, astazi i s-au opus si-au asigurat – iertati-ma, dar nu ma pot abtine – un binemeritat loc in primele pagini ale cartii ticalosiei politice. Minerii de Parlament, travestiti in parlamentari au calcat in picioare adevarul, bunul simt, decenta si ne-au propus o Romanie pe care trebuie sa o refuzam: o Romanie a coalitiilor transpartinice, dar mai ales oligarhice. Daca vrem cu adevarat sa traim intr-o lume normala, trebuie sa ne scuturam de oboseala si de scirba si sa refuzam acest nou „contract” politic mizerabil care ni s-a propus.
 Cred ca astazi nu avem timp de nuante. Oricum, peisajul politic se vede cit se poate de limpede. Sa nu ne mai facem iluzii! Povestea amara de astazi nu e numai despre Traian Basescu. E despre noi. Ne priveste! Sa actionam! 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.