Ce scenarii despre alegerile prezidenţiale am mai auzit prin tîrg

octombrie 8, 2009 0

Se lucrează mult la scenarii în zilele astea. Iar ele sînt puse pe piaţă cu generozitate dar şi în ideea că tu, ca om de rînd, ai acces la ce se discută în sferele înalte! Efectul poate clătina, puţin, convingerile personale ale celui care primeşte, la ureche, scenariul respectiv.
1) Crin s-ar putea retrage, după modelul Stolojan, înlocuit fiind de un candidat cu mai multe şanse, după modelul Băsescu!
2) Cei trei candidaţi anti- Băsescu, adică Geoană, Oprescu, Crin, vor vedea cine ste cel mai bine cotat şi doi se vor retrage pentru  ca unul să ajungă în finmală şi să-l distrugă pe Băsescu!  Adică turul doi se va desfăşura şi în turul unu, cu participarea, alături de Băsescu şi Anti-Băsecu, a unor candidaţi mărunţi: Becali, Vadim, Nati Meir.Iar turul doi va fi zdrobitor!
3) Vicepreşedintele  SUA vine pentru a-l încuraja pe Geoană. (asta am citit-o chiar în Caţavencu, pe site!)
Mici observaţii referitoare la scenariile de mai sus:
1) dacă aveau un candidat mai bun decît Crin, îl puneau din start pe el! Apoi, scenariul rocadei Stolojan -Băsescu nu mai poate fi repetat pentru că nu mai are doza de surpriză care  l-a făcut viabil.
2) La cît orgoliu au cei trei, care fiecare vrea să-l bată pe Băsescu, unii pentru că au luat bătaie de la el, alţii pentru că aia e dorinţa vieţii lor, nu cred că se va retrage vreunul.
3) Cînd îl va încuraja Biden pe Geoană, înaintea, în timpul sau după întîlnirea cu Băsescu?!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.