Ce știe PSD despre jocul USR la votarea moțiunii de cenzură anti-Cîțu

Ce știe PSD despre jocul USR la votarea moțiunii de cenzură anti-Cîțu

octombrie 4, 2021 0

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a afirmat luni că singurul element de incertitudine pentru ziua de marţi, când se dezbate şi votează moţiunea de cenzură, este USR PLUS.

„PSD invită toţi parlamentarii care vor plecarea Guvernului Cîţu să voteze mâine moţiunea de cenzură. Ultimele săptămâni au arătat că rămânerea actualului Guvern la conducerea ţării creează doar instabilitate politică, economică şi socială. Singurul element de incertitudine pentru ziua de mâine este USR PLUS, care a refuzat, aşa cum ştiţi, să asiste la citirea moţiunii şi care este dispus, conform zicerilor lor, să revină la guvernare dacă PNL renunţă la Cîţu”, a declarat Sorin Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

Potrivit acestuia, „ei nu vor să dea jos guvernul Cîţu pentru că a guvernat prost pentru oameni şi pentru ţară, ci pentru că s-au certat cu Cîţu, adică pe scurt pentru orgoliile lor politice”.

„Românii au nevoie de un Guvern responsabil şi cu soluţii clare pentru problemele urgente ale ţării, aflându-ne în plin val 4 al pandemiei şi în prag de iarnă”, a argumentat Grindeanu.

Sursa: G4Media

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.