Cîțu: ”Trebuia să-i dau afară mai devreme pe miniștrii USR, dacă ei recunosc că sunt incompetenți”

Cîțu: ”Trebuia să-i dau afară mai devreme pe miniștrii USR, dacă ei recunosc că sunt incompetenți”

octombrie 4, 2021 0

Vom vedea mâine votul la moțiunea de cenzură. Este clar că exista o noua majoritate PSD-USR-AUR. Dacă trece moțiunea, așteptăm ca această nouă majoritate să vină cu propunerea lor de premier și apoi vom vedea ce este de făcut“, a declarat astăzi premierul Cîțu, cu o zi înaintea moțiunii de cenzură.

Premierul Florin Cîțu spuncă „trebuia să-i dea afară mai devreme” pminiștrii USR, din moment caceștia recunosc că sunt incompetenți, așa cum arată moțiunea dcenzură depusă dPSD și pcarUSR vrea să o voteze. Cîțu adaugă că, după votul dmarți, „guvernarea cu USR va fi imposibilă” pentru liberali.

Avem în Parlamentul României niștpartidiresponsabile, cararuncă România în haos. Un partid cardepuno moțiundcenzură, dar nu vrea să meargă la guvernare, un partid carspuncă votează moțiunea dcenzură împotriva unui partid cu carvrea după aceea să fila guvernarși un partid extremist carnu știnimeni cvrea, a adăugat el.

PNL va fi întotdeauna responsabil, toatscenariilsunt pmasă, după decizia dmâine, mai puțin cea da colabora cu USR. După decizia dmâine, guvernarea cu USR va fi imposibilă pentru PNL”, afirmă premierul.

Vreau și eu să văd mâine, în Parlament, pentru că în moțiunse spunfoartclar: incompetent ministrul Sănătății, incompetent ministrul Investițiilor, incompetent ministrul Transporturilor, incompetent ministrul Economiei. Dar USR, cara avut acestportofolii, spune: da, ardreptatPSD. Drulă va vota împotriva lui Drulă. Esto premieră în România. Cîmi spunmie e că am fost foartindulgent și că trebuia să-i dau afară mai devrempe acești oameni, dacă ei înșiși spun că au fost incompetenți și votează pentru această moțiune, a mai spus premierul.

Sursa: Digi 24

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.