Cine-a pus rahat pe clanta?

noiembrie 17, 2009 0

Echipa de la Top Gear s-a declarat extaziata de Transfagarasan – “este cel mai bun drum din lume!” Ii invit sa vina si sa traiasca „for ever” aici. Ar merita sa le facem fericirea asta.
Angajatii de Metrorex au intrat in greva. 12 ore. Bucurestenii au invadat si au blocat suprafata orasului. Sorin Oprescu, primarul Capitalei, candideaza la presedintie. Tot el ne spune ca totul politica e o vrajeala si o minciuna.
O noua inregistrare il prezinta pe Bogdan Chirieac la o barfa mica, probabil incercand sa il impresioneze pe amicul Macovei. Cea mai comica bomba: Geoana ar fi deturnat catre soacra sa cea greu de multumit milioane intregi, fiind sigur ca oricum va pierde alegerile.
Chirieac parea ca nu se mai opreste – ba ca Vantu se da mare, ba ca Geoana a vandut aproape tot Parlamentul. Chiar si povestea in care SRS l-a urecheat pe Basescu pentru ca s-ar fi luat de prietenul sau Dinu a fost romantata.
Printre toate astea – gagici, amante, bani, prieteni in tarile calde si contracte.
Peste cateva ore Chirieac si Oprescu se intalnesc la Antena 3. In acelasi platou. La aceeasi ora, colegi ai aceleiasi emisiuni. Se complimenteaza. Se inteleg reciproc. Colegi de suferinta. Chirieac ii ureaza lui Oprescu sa castige alegerile. Mai mult, chiar spera sa le castige.
Oprescu ii multumeste, ii zambeste afabil. Din priviri se intelege ca se inteleg. Se intelege ca vor consilia mai mult dupa emisie.
Chirieac ataca frontal problema: tehnica a evoluat, mijloacele de ascultare se perfectioneaza mereu. (Cred ca stie bine ce spune – Motorola e unul dintre lideri) In concluzie, nu se mai poate trai asa in Romania.
Alta concluzie, alt emitent – Sorin Oprescu: suntem intr-un stat politienesc. Suntem la marginea prapastiei. Asta spunem si noi. Dar tot ei ne lasa pe drumuri, fara casa, fara metrou si fara bani. Dar ne asculta mereu.
Concluzie. Daca barfa lu’ Chirieac este adevarata, prostanacul nu a fost niciodata prost. Si, macar pentru asta, ar trebui sa il votam – sa vedem atunci cum scoate soacra banii.
Cine a pus pana la urma tot cacatul asta pe clantele noastre?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.