Cine fura startul in campania electorala, departe ajunge?

septembrie 22, 2008 0

Nu e singurul care fura startul in campania electorala, dar el e primul pe care il vad in afise. In tot mai multe afise. In enervant de multe afise.
olteanu-1.jpg
In partea de jos a fiecarui afis sintem trimisi si la un site.
Acolo unde putem citi in preambulul „Vietii lui Bogdan Olteanu vazuta printr-un ochean-caleidoscop”: „Multi dintre noi isi aduc aminte de inegalabilul ochean de plastic rosu cu pietricele colorate, una dintre jucariile copilariei noastre. Daca va aduceti aminte ne pierdeam ore in sir, invartindu-l in soare si eram vrajiti de imaginile care se formau… mereu altele…si altele. Era magic…si totusi noi conspiram partial la acea magie. Imaginile formate prin acel ochean creau pana la urma un univers, in care ne refugiam fericiti pentru cateva clipe. Gandindu-ma acum la acel ochean mi-ar placea sa-l mai am, dar sa-l modific putin, si uitandu-ma prin el sa descoper altfel de imagini…imagini de familie. Chiar daca nu-l am, o sa-l invart pentru voi …”
(mina pe care o vedeti in afisul de linga cel in care apare Olteanu ii apartine lui Radu Beligan. Din afis,  se uita cu mult scepticism la vecinul sau)
(sa nu uit! pe site-ul cu pricina nu veti gasi nici una dintre marile boacane pe care le-a facut acest politician care are o parere mult prea buna despre sine. sper insa ca la momentul votului, majoritatea alegatorilor sa si le aminteasca)

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.