Cine si-a luat-o de pe urma experimentului EBA?

iunie 11, 2009 4

Am vazut, la precedentele postari, citeva mesaje ale unor oameni peste ochii carora sper (inca mai sper!) sa nu se afle ochelarii de cal.
Pe scurt: victoria (?!) de la europarlamentare a Elenei Basescu e o palma pentru cei care nu o inteleg si pentru cei care vor sa vada lucrurie necurate in spatele ei.
Opinii de acest gen vin dintr-un inechivoc registru al propagandei. Nici macar al unei propagande inteligente.
Felul in care a fost obtinuta aceasta victorie a Elenei Basescu – deturnare de vot, furt de vot in familie, etc,etc – reprezinta un argument zdrobitor impotriva celor care vad doar „alb, curat si impecabil de curat” in farsa la care am asistat recent.
Ce ATITUDINE a avut tinara si confuza fiica a presedintelui care ii invita pe oameni – nu-i asa? – sa ia atitidune? Ce e altceva decit o farsa imensa si grotesca  ideea asta cu „independenta” care a candidat la PE, dar care a fost bagata cu forta de partid in Legislativul European? A propos de asta cu „independentul” – va mai amintiti cit de agitati erau postacii de partid in legatura cu „independenta” lui Sorin Oprescu? Nu e, cu EBA, cam aceeasi situatie? Nu e tot o farsa?
Deci, cine si-a luat-o pina la urma?
PS. Reiau rugamintea pe care am dat-o acum citeva luni celor care au confundat lucrurile in privinta mea si a acestui blog: nu ma plictisiti!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.