Cîțu îl somează public pe Vlad Voiculescu, Dan Barna privește situația ”cu umor”

Cîțu îl somează public pe Vlad Voiculescu, Dan Barna privește situația ”cu umor”

martie 18, 2021 0

”Este o exagerare discuția din media legată de remanierea unor miniștri, printre care apare vehiculat și numele domnului Vlad Voiculescu. Lucrurile nu stau așa. Noi am discutat în coaliție cum să clarificăm lucrurile și să ajutăm sistemul sanitar în actuala criză, nicidecum de remanierea ministrului Sănătății de către primul-ministru. Eu privesc situația cu mai mult umor”, a declarat Dan Barna, în urmă cu câteva minute, la Digi 24.

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri că i-a cerut ministrului Sănătății să prezinte până săptămâna viitoare un raport privind măsurile luate de la începutul anului pentru pregătirea sistemului de sănătate pentru valul al treilea al pandemiei. De asemenea, Cîțu i-a cerut ministrului să comunice săptămânal.

Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activității desfășurate începând cu luna decembrie în vederea pregătrii valului trei al pandemiei și planurile pentru perioada viitoare. Tot săptămâna viitoare am cerut și CNCAV să ne prezinte situația. Ministerul Sănătății ar fi important să aibă conferință de presă săptămânal și să fie prezentată evoluția planului prin care încercăm să oprim această pandemie. Sper ca de săptămâna viitoare să fie această conferință săptămânală”, a declarat Florin Cîțu.

Relațiia dintre Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu a intrat în faza speculațiilor privind o posibilă ruptură după ce un consilier al ministrului Sănătății a dat publicității date considerate secret de stat privind sedii ale instituțiilor de forță care ar fi fost astfel ”deconspirate”.

Partea bună a acelui scandal a fost că s-a aflat cum persoane care nu aveau dreptul să se vaccineze au fost vaccinate peste rând.

Vlad Voiculescu se află sub o presiune tot mai mare și din cauza crizei de paturi la ATI, care începe să devină o problemă tot mai gravă pe măsură ce crește numărul infectărilor.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.