Clotilde Armand, război total la Sectorul 1. ”Le-am tăiat televiziunilor banii de la Primărie”. Cine va câștiga la final?

Clotilde Armand, război total la Sectorul 1. ”Le-am tăiat televiziunilor banii de la Primărie”. Cine va câștiga la final?

aprilie 26, 2021 0

Noua șefă de la Sectorul 1 nu renunță la lupta cu fosta administrație, care continuă să o atace la televiziuni despre care Clotilde Armand spune că ea le-a ”tăiat banii de la Primărie” și că de aceea permit un anume tip de linșaj mediatic la adresa ei.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Clotilde Armand nu pomenește numele lui Dan Tudorache, fostul primar PSD de la Sectorul 1, și nici al posturilor TV cu pricina, dar e foarte clar la cine se referă.
”Aflu că fostul primar PSD răsplătit de partid cu un post călduț în Parlament pentru a scăpa de procurorii DNA a câștigat de fapt alegerile din Sectorul 1. Câțiva analiști politici abonați în trecut la banii cetățenilor Sectorului 1 au decis asta la televiziunea fugarului. Însă există o problemă. „Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi! Sunt sacii umezi și nu mai pot fi numărați”, spune unul dintre analiști.
Case closed.
PS. Sunt tare agitați patronii acestor televiziuni de când le-am tăiat banii de la primărie. Să-i vedeți ce se întâmplă când vor fi nevoiți să-i returneze. Agitația acestor infractori e cel mai bun semn pentru mine că fac bine ceea ce fac.
Continuăm!”

Miza: banii de la buget pentru firma de salubritate

Dan Tudorache încă nu a digerat înfrângerea în fața lui Clotilde Armand

Dan Tudorache a pus în scenă planul privind ”fraudarea” alegerilor de la Sectorul 1, deși instanța a stabilit clar că alegerile au fost câștigate 100% legal de candidata USRPLUS.

În plus, primărița USR de la Sectorul 1 se află în continuare în plin război cu ”caracatița” ROMPREST, compania de salubritate fiind acuzată că sabotează operațiunile de curățenie după ce Clotilde Armand a sesizat DNA pentru un prejudiciu imens adus locuitorilor din zonă prin facturile de salubritate.

Clotilde Armand, a anunţat că primăria a predat procurorilor DNA contractul de delegare a gestiunii de salubrizare, încheiat între Consiliul Local şi compania Romprest, în anul 2008, cât alte acte adiţionale.

„Cei care au prejudiciat cetăţenii Sectorului 1 cu peste 117 milioane de lei să fie traşi la răspundere”, a scris Armand pe Facebook.

În plină bătălie și cu ”USL” de la Sectorul 1

Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1

Este război total și între între PNL și USR PLUS la Sectorul 1.

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a dezvăluit, într-un mesaj publicat pe Facebook, așa-numitele ”amenințări” ale primarului la adresa consilierilor PNL.

„Sunt pur și simplu siderat. Nu am crezut că putem trăi asemenea momente în România anului 2021 (…)  Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (…) a dat buzna în biroul viceprimarului PNL, aflat în ședința de Consiliu, ca să anunțe consilierii acestuia că dă afară din primărie viceprimarul PNL și staff-ul ei. Vor fi mutați în altă clădire și au la dispoziție…seara aceasta să se mute”, a scris Burduja pe facebook.
Clotilde Armand anunțase și ea pe Facebook că proiectul restructurării Poliţiei Locale nu a trecut din cauza „USL Sector 1”.

Anterior, în cursul zilei de miercuri, aceasta a postat pe Facebook că şedinţa Consiliului Local a fost deturnată de consilierii PNL şi PSD.

Compania de salubritate a refuzat să mai adune gunoaiele

„Şedinţa de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi, în care trebuia să discutăm despre spitale, şcoli, reforma Poliţiei locale şi despre digitalizarea ADP, a fost deturnată de consilierii PNL şi PSD, care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgenţa lor. Compania respectivă a emis fix în timpul şedinţei un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai există şi alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii şi doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta. Vor să plătim rapid nişte facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL şi firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă şi tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România”, a scris Clotilde Armand.

Acțiunile sale au un resort corect: transparența cheltuirii banului public.

Pe de altă parte, tot mai multe fronturi de luptă o obligă pe Clotilde Armand să consume energii imense, care de moment nu se simt în viața mai bună a locuitorilor de la Sectorul 1, dovadă problemele cu strângerea gunoiului din Sectorul 1.

Pe de altă parte, comportamentul de tip mafiot al caracatiței create pe bani publici în vremea primarului PSD nu poate fi ignorat sau tratat cu mănuși.

De aceea, Sectorul 1 este terenul celei mai dure confruntări de administrație locală din țară.

Cine va câștiga bătălia finală? Doar alegerile viitoare pot spune…

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.