Clovnii liberali:Orban si Adomnitei

decembrie 21, 2008 0

Exista in fiecare organizatie politica o seama de personaje care zboara comic, inaripati fiind de tot felul de idei traznite. Azi, sa ne ocupam de PNL, care nu trece prin cea mai fericita perioada a existentei sale, si de libertatea de exprimare. (ce sa-i faci… dupa gafa cu Predoiu, liberalii au mai scos dume berechet) Tanarul Cristian Adomitei (ala cu gafele de pe cand era ministru) a crezut ca in Parlament poti vota dupa cum iti dicteaza constiinta. S-a petrecut cu ocazia validarii ministrilor din cabinetul Boc. Si cum a indraznit sa-l voteze pe Vasile Blaga, dusmanul PDL-ist, Ludovic Orban a intervenit sa-i spele gura cu sapun, ca oricarui liberal ce nu asculta obedient de ordinele venite de sus si a votat dupa cum i-a spus constiinta. Pentru ca ordinul de partid era sa se voteze impotriva. Si cum in PNL nici constiintele nu mai sunt egale, Varujan Vosganian a votat si el cu Blaga, fara a fi insa spurcat pe holuri de acelasi Ludovic Orban.
LO: „Băi, Cristi, de ce ai votat pentru? Nu am stabilit la grup că votăm cu toţii împotrivă?!”.
CA: „Păi, dacă am văzut că vicepreşedintele Vosganian a votat pentru, am înţeles că votăm după propria conştiinţă şi atunci am votat pentru”
LO: „Lasă-l tu pe Vosganian. Ce, la grup nu am votat după propria conştiinţă? Dacă tot am luat o decizie de grup, atunci hai să o respectăm”, 
Cititi aici descrierea evenimentelor facuta de colegul meu Raul Balogh.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.