Urino-terapie de grup cu Viorel Hrebenciuc?

decembrie 21, 2008 0

Totul e in detaliu in acest articol! Povestas: Sergiu Andon.
Iata si un citat semnificativ:
„După două secole, acest adevăr fiziologic simplu a fost revalorificat de nepotolitul domn Nicolicea. Tocmai se liniştise bătaia cu ce-am scris în titlu, când distinsul ex-vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor s-a adresat în plină şedinţă colegilor din grupul său parlamentar cu o întrebare tulburătoare: „Vreţi să vă spun care-i părerea Domnului Hrebenciuc despre Grup? E că se pişe pe voi!”
Domnul Hrebenciuc, care conducea şedinţa, a îngăimat că n-ar fi adevărat, dar Domnul Nicolicea, cu rigoarea-i cunoscută, a detaliat: „În împrejurarea cutare şi cutare, când i-am propus să aducem problema în dezbaterea grupului parlamentar, mi-a răspuns: < Mă piş pe grup>”.
Dezvăluirea incita să se refacă procedura de alegere a lui V.H. în funcţia de lider, Nicolicea autopropunându-se contracandidat. Zis şi făcut. Rezultatul votului secret a fost realegea lui Viorel Hrebenciuc cu numai vreo 20 de voturi împotrivă (din 114), semn că mulţi aleşi uninominal se simt foarte bine sub duşul său biologic. La urma urmei, când ţi se usucă frişca pe tine, te speli cu orice.”
Cind vrea, dl Andon chiar scrie bine 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.