Coraline. Si un PS pentru dreapta

mai 8, 2009 0

Am vazut in 3D la multiplex in Vitan Coraline, o animatie incredibila, o poveste frumoasa. Vesnicul motor secret al Hollywoodului. Cum sa iei chestii subtile, gingase chiar, sa le upgradezi tehnologic si sa reusesti in felul sta sa le vîri sub ochii unor milioane de oameni. Cum să consumi relaxat calitate. Si Dora, sotia mea, si eu am fost cuceriti. Asa ca ne-am cusut nasturi pe ochi.
colajul
P.S. M-a lasat „paf” monsieur colegu’ patrasconiu, un tip bonom+rational, care baga un soi de clona dupa postarea mea cu „bloguri de dreapta” si care spune ca blogurile de stinga sint scrise de prosti. Ma rog, nici macar nu mai stiu cum m-am trezit eu cu eticheta de stînga pe cap (am mai explicat chestia cu individualismul si spiritul critic care nu au neaparat de-a face cu stinga, dar cine sa asculte), dar nu asta e esenţial: ci un stil cocalaresc de a vorbi despre orice nuanta ideologica diferita de „NOI”. Dar ce mai conteaza. Lasa, Cristi, ca te pupa pe frunte Preda sau Tismaneanu pe blog, dup-aia tu pe ei. Si uite asa se pune de o mişcare. (A, nu uita sa-mi aduci cartea aia a lui Aligică – altfel, nu dau bani pe ea).
Update: Cristi Patrasconiu, asa cum intuiam, V. Tismaneanu te-a pupat pe frunte, infiorat de profunzimea postarii in care aia de stinga sint pur si simlpu prosti. Sa nu uiti sa-i raspunzi indatoritor. ca asa e dreapta in Romania – un paradis din care se aud toata ziua pupici.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.