Crin. "Sa nu mai fim ipocriti"! Crin plus Sym

martie 20, 2009 0

Opriti gratarele, berulele sau vinul!
A vorbit Crin Antonescu!
Citez: „Trebuie să fim mai deschişi către cei care vor să audă şi să creadă cuvântul nostru. Să avem pasiune şi compasiune. Trebuie să facem ce e legal totdeauna, trebuie să facem ce e moral, trebuie să facem ceea ce e de bun gust şi ceea ce e de bun simţ. Sunt lucruri simple, le ştim cu toţii, nu le putem face întotdeauna, va trebui să le facem mai mult, să spunem mereu adevărul, să încetăm să fim uneori impocriţi.
Am scris astazi citeva texte mai mici; doua se refera direct la noul presedinte al PNL.
Indaguiti-mi sa ma autocitez si sa reafirm cu aceasta ocazie invitatia pe care o contine acest text:

„Crin. Crin Antonescu

De acord – Crin Antonescu vorbeste bine! Ca personaj din linia a doua a partidului, cum a ales sa fie in ultimii ani, dl Antonescu a jucat, probabil, rolul liberalului cu cel mai bine calibrat si mai seducator discurs la purtator.

E bine sa il ascultam si ce spune. E bine si instructiv! Permiteti-mi sa va ofer, discret, o mina de ajutor in acest sens.

a) Andreea Pora ne aminteste ca la momentul parlamentar al suspendarii lui Traian Basescu, in fulminantul si delirantul pe alocuri (parerea mea!) discurs pe care dl Antonescu l-a tinut in Legislativul romanesc a spus, intre altele, asa, ca istoric ce este: „Churchill, presedintele Martii Britanii in vremuri grele”. Nu rideti! Tin bine minte: omul era foarte serios si patruns de ce avea de spus atunci!

b) Rodica Culcer, in EVZ de astazi, ne reaminteste, la rindul sau, ca, in noiembrie 2008, dl Antonescu il gasea acceptabil pe dl Da Voiculescu ca presedinte de Senat. De asemenea, ne reaminteste si ca acelasi personaj liberal gasea ca PSD e „raul cel mic” in comparatie cu alte partide.

c) Similar, dl Antonescu gasea anul trecut ca Ion Iliescu e un rau mai mic decit Traian Basescu. Si argumenta in acest fel: Iliescu e un „rau pasiv”, iar Basescu, un „rau activ”.

Nu as vrea formulez o concluzie solida si transanta in legatura cu dl Antonescu. Reiau numai o invitatie pe care o sugeram si mai sus: incercati si sa ascultati ce spune fruntasul liberal! Daca se poate, sa ascultati si sa tineti minte! S-ar putea sa aveti surprize!”

Dati-mi voie, in acelasi „pachet textual”, sa reproduc si cea mai mare parte a unui comentariu de la postarea anterioara semnat de „Sym”:

Crinisor este atat de plin de el incat mai ca-i plezneste plasticul.
Vorbeste de pasiune si compasiune, individul de un cinism total care si-a cladit cariera in PNL injurandu-l pe Basescu.
Zice ca trebuie sa facem ceea ce e de bun gust si bun simt. Campionul absentelor din parlament care – atunci cand marele liberal Remes se caltabosea – se afisa la toate talk-show-urile si zicea cu nesimtire “dom’le, bun sau rau, guvernul asta merge”.
Cu tot atata nesimtire a tacut chitic cand PNL-ul a facut bugetul praf pe cheltuieli iresponsabile, s-a facut ca singura infrastructura necesara e canalul Dunare-Bucuresti, a marit fara precent achizitiile de lux, sectorul bugetar, si a dictat cea mai politizata impartire locala a banilor publici.

Se plange ca Basescu guverneaza sistemul ticalosit. Crinisor, care a optat in mai multe randuri pentru PSD si Iliescu.

Cine doreste, il poate felicita si aici pe domnul Antonescu pentru succesul pe care l-a obtinut astazi. Dar,  mare mare atentie la SENSUL vorbelor care ii ies pe gura recent invinsului lui Ionut Popescu de la uninominalul din colegiul 2 Bucuresti-Senat!

PS Un gind bun si pentru dl Tariceanu: la revedere! drum bun!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.