Cristoiu loveste in Adrian Nastase!

iulie 15, 2008 0

Aseara, la emisiunea lui Gadea, Valentin Stan si Cristoiu, s-a facut nefacuta… Dupa ce a purtat si el papion cu ocazia alegerilor locale, Ion Cristoiu s-a apucat sa loveasca in cel care poarta papion mai tot timpul. Nu, nu in Ion Ratiu, pentru ca e mort. Ci in Horia Roman Patapievici. Motivul? HRP este platit din banii statului pentru functia de la Institutul Cultural Roman, deci nu ar trebui sa scrie editoriale in presa. N-ati inteles? Trebuie sa alegi, spunea „maistrul” Cristoiu: ori demnitar, ori gazetar.
Si acum despre nefacuta. Buuuunn… nu stiu daca a observat Ion Cristoiu un fapt ce se petrece chiar la gazeta unde-si tuseste opiniile zi de zi. Pentru ca si acolo un demnitar mai mare decat Patapievici scrie cu sarg si talent editoriale. E Adrian Nastase. Deci, prin tranzitivitate, Nastase n-ar mai trebui sa scrie… Alooo! Domnu’ Gadea, domnu’ Stan… se aude dom’le? Domnu’ Voiculescu… spune-i lu fata matale sa-l demita pe Nastase, ca s-a trezit Cristoiu deontolog.
Dar tot ieri, pe antene, PSD-ul facea pene. Si zbura mai intai Mircea Geoana, apoi Victor Ponta, apoi …. nu m-am mai uitat… Dar mi-am amintit de ceva ce a spus Adrian Nastase in urma cu ceva ani, la o scoala de vara de la Neptun: „Partidele mici au televiziuni mari!”.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.