Cum linseaza TVR-ul pentru ca poate

iunie 17, 2009 1

Am vazut aseara o editie speciala in care domnul Burtea si-a chemat tot soiul de sustinatori din TVR  si ne-au spus cit de bine ii e televiziunii publice. Multi invitati au atacat-o direct pe Raluca Turcan, initiatoarea proiectului de schimbare. Erau vreo 6-7 antiTurcan si sustinatori ai lui Sassu si un Mihaiu pe care nu l-am inteles – sustinea generalitati in regula, dar nu a sanctionat chiar acea masa rotunda dubiosa la care fusese invitat.
Ce avem: un proiect pentru „depolitizarea” serviciilor publice de radio si TV care a intrat in vria votarii si care ar mai fi trebuit discutat. Sint puncte subrede, iar unul dintre ele e insasi trimbitarea depolitizarii fara contextualizare europeana – chiar trebuie vazut atent cum fac altii.
Din ce am vazut aseara, mi-am dat seama ca, pe linga problema politizarii, avem problema unor angajati pe care nimeni nu are cum sa-i urneasca de acolo – lumea de acolo face politica tocmai pentru ca se simte ultrafragila profesional. Sint fete care apar intotdeauna in prim-plan desi nu au realizari notabile si spun ca „noi sintem TVR”.
Ce s-a intimplat aseara a dat masura „dictaturii proletariatului” din TVR – adevaratii profesionisti (si sint destui) nu sint cei care apar sa-l sustina pe Sassu in trupe organizate manipulator.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Cum linseaza TVR-ul pentru ca poate
  1. christian louboutin ankle boots replica

    I pedoni si stringono contro il muro, pur di far passare quelle astronavi su ruote. Mentre il motore di auto tanto rumorose produce caos e inquinamento la gente ha paura di vederli già da lontano. Noi bici certe cose non le tolleriamo, siamo piccoli su questo pianeta cosa rappresenterà mai la grandezza dei Suv?

    noiembrie 19, 2014 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.