Cum să mori ucis de o căprioară, în Germania, departe de Suceava natală. Tragicul destin al lui Andrei

Cum să mori ucis de o căprioară, în Germania, departe de Suceava natală. Tragicul destin al lui Andrei

martie 24, 2021 0

Tragic destin pentru tânărul suceavean Andrei Andrișoaia!

Avea doar 21 de ani și plecase hoina în Diaspora, în căutarea unei vieți mai bune, departe de lumea dezlănțuită și săracă de acasă…

Dar când a părăsit Bogdăneștiul natal nu și-a imaginat nimeni că Andrei va pieri într-un accident stupid care s-a petrecut pe o șosea ce traversează o pădure din Germania, anunță Monitorul de Suceava.

În autoturismul marca Ford cu care circula, Andrei Andrișoaia a zburat pur și simplu o căprioară aruncată de o altă mașină care circula în zonă. Pe respectivul sector de drum au traversat strada mai multe căprioare, iar una din ele a fost lovită de un autoturism.

Impactul a fost atât de violent, încât animalul a fost proiectat și a spart parbrizul autoturismului Ford în care se găsea și Andrei Andrișoaia.

În urma coliziunii au fost rănite alte două persoane care au fost transferate la un spital.

Din păcate, pentru tânărul sucevean echipajele medicale chemate la fața locului nu au mai putut face nimic. Pagubele rezultate din acest accident au fost estimate la 17.000 de euro. Andrei Andrișoaia va fi adus acasă cu ajutorul unei firme de pompe funebre, iar înmormântarea va avea loc zilele următoare.

Sursa foto. Monitorul de Suceava

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.