Cum se alinta un patron

octombrie 14, 2008 0

Totusi, sint ziaristi seriosi la Adevarul. Faptul ca au nascut un top 500 care sa contracareze un top Capital deja clasic si pe meleagurile noastre putea fi vazut si ca o inteligenta miscare de marketing. Numai ca nu cred ca oamenii seriosi de acolo se simt bine cu un rezultat complet „surprinzator”: Patriciu e cel mai bogat om de pe pamintul romanesc.
 Chiar si pe omul-arhitect-petrolist il banuiam de ceva mai mult rafinament oligarhic in relatia cu ziaristii. Nu-ti iei trust de presa ca sa iesi cel mai bogat. Ca nu esti Becali, totusi.
 Ok, exista si posibilitatea ca in urma unei analize extrem de atente si riguroase chiar sa fie asa. Numai ca lucrurile se strica in momentul in care Topul Capital te contrazice drastic. Sau cind oamenii din Kazahstan spun ca ti-au dat mult mai putini bani, in urma cu doar doua saptamini. Patriciu iese rau din aventura asta. Cum ar fi sa-si faca tot oligarhul topul lui in care el sa fie cel mai bogat? Pentru asta nu-ti trebuie licenta Forbes. Pentru mesaje din astea cum ca „io-s cel mai bogat” s-au inventat manelele.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.