Dan Bittman, Dan Puric, Dragoș Bucur? Mihai Bendeac le dă clasă: ”Am încredere în știință”

Dan Bittman, Dan Puric, Dragoș Bucur? Mihai Bendeac le dă clasă: ”Am încredere în știință”

aprilie 7, 2021 0

România e împărțită în două părți inegale: cea a oamenilor care cred în medici/știință/vaccinare (majoritară) și cea a unora care cred invers, în conspirații gen COVID nu există, vaccinurile fac rău, Europa ne distruge (minoritară).

Curios însă, în cea din urmă au intrat subit și peste noapte figuri publice celebre, care și-au asumat discursul iresponsabil menită să arunce România în haos: Dan Bittman, Garcea, Dan Puric, Cristi Puiu, Dragoș Bucur (”Visuri la cheie”) etc.

Lor li s-au alăturat oameni disperați după imagine sau pur și simplu scandalagii de profesie: Diana Șoșoacă, Pompiliu Diplan sau Adina Alberts.

Există însă și artiști care nu s-au lăsat furați/dirijați precum o păpușă Matrioșka.

Ultimul dintre ei este Mihai Bendeac.

Acesta a ales să-și ajute semeni, nu să-i bage în ceață, printr-o declarație sinceră și altruistă, făcută după vaccinarea sa.

”A fost foarte simplu. Mi-e teamă de ace, dar a fost extrem de simplu. Am încredere în ştiință, am avut mereu încredere în ştiinţă. Până la urmă, o alegere de genul acesta nu mi se pare că ține neapărat de inteligență. Dacă facem un mic efort de imaginație, care nu este chiar atât de greu de făcut, în cazul în care acest virus ar fi atacat, să spunem, cataracta și cei care erau afectați ar fi orbit, oare cum ne raportam noi cu toții la medici și la știință?! Eu aşa funcţionez, mă orientez după medici, cercetători, după câștigători de premiu Nobel și mai puțin după cei care scriu miau ca pisica”, a spus actorul Mihai Bendeac, citat de stiripesurse.ro.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.