Dan Tăpălagă: ”Avem două cozi la vaccinare: una pentru dulăi și haita lor, alta pentru căței”

Dan Tăpălagă: ”Avem două cozi la vaccinare: una pentru dulăi și haita lor, alta pentru căței”

martie 11, 2021 0

”Acesta aste un fapt de netăgăduit: avem două cozi, nu una pentru toți. Două seturi de reguli, nu unul singur pentru toată lumea. Cei care au așezat România pe două cozi sunt premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Cei doi au semnat în ianuarie o hotărâre de guvern prin care rudele angajaților din instituțiile de forță primesc și ele dreptul să se vaccineze în centre speciale.

La numai o săptămână după ce a semnat cu mâna lui hotărârea de guvern care a așezat România pe două cozi la vaccinare, însuși ministrul Voiculescu se revoltă în gura mare: ”E jenant să avem centre separate pentru anumite instituții”.

Aici sunt două explicații posibile. Prima: domnul Voiculescu nu știa ce a semnat, dar în această situație nu prea are ce căuta în guvern. A doua: știa bine ce a semnat, dar atunci nu e clar de ce a făcut-o din moment ce i s-a părut atât de jenant? De unde a găsit apoi atâtea resurse de ipocrizie să mai facă pe revoltatul?

De ce? De ce avem azi o platformă pentru căței și una pentru dulăi? Mister, nimeni n-a explicat. De ce un militar, un polițist sau un ofițer SRI nu se poate vaccina utilizând platforma obișnuită, stând cuminte la coadă cu restul lumii?

Nimeni nu-l întreabă cu ce se ocupă, argumentul că în acest fel s-ar deconspira mari rețele de spioni nu stă în picioare. De ce familiile lor beneficiază și ele de tratament special? De ce o soție de militar sau polițist trebuie musai să se vaccineze în centre speciale?”

Dan Tăpălagă

Articolul complet, pe G4Media.ro

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.