Dan Tăpălagă despre ”prețul” plătit de Antena 3 pentru a nu difuza pe larg protestele cu anarhiștii pandemiei

Dan Tăpălagă despre ”prețul” plătit de Antena 3 pentru a nu difuza pe larg protestele cu anarhiștii pandemiei

martie 30, 2021 0

Am văzut din păcate multă mizerie, la propriu, o revărsare de violență verbală și de agresivitate stupidă. La Bacău, o adunătură pestriță le-a strigat medicilor sub geamurile spitalului ”asasinii”. La Pitești au scandat împotriva maghiarilor.

Galeriile de fotbal au ieșit, ca de obicei, cu un mic stimulent financiar. Ultrașii sunt oricând dispuși la o mică încăierare cu jandarmii, mai ales că de un an n-au mai avut parte de distracție.

Pe alții i-a întors pandemia acasă din Occident, unde nu e foarte clar ce munceau, iar aici oricum nu știu să facă mare lucru.

Cu toții însă au profitat de paralizia, de neputința și de lipsa de autoritate a statului manifestate din plin în ultimele săptămâni, când România pare să fi ajuns un sat fără câini.

În țara în care un sindicalist blochează metroul o zi întreagă într-o acțiune de tip mafiot și nu i se întâplă nimic, ei de ce n-ar urla puțin pe străzi? 

Este semnificativ faptul că România TV a înregistrat audiențe record în seara de duminică difuzând pe larg protestele, în timp ce Antena 3 le-a boicotat mediatic cu prețul unei audiențe slabe.

Din toate aceste motive, statul trebuie să-și recupereze rapid autoritatea pierdută, sa-i sancționeze exemplar pe toți cei care încalcă legea, să acționeze mai ferm și mai coerent, înainte ca lucrurile să scape de sub control.

Sursa: G4Media.ro/Dan Tăpălagă

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.