Liviu Mihaiu: Bătălia dintre ”mândruții”&”caramitrii” și ”șoșocii” pandemiei

Liviu Mihaiu: Bătălia dintre ”mândruții”&”caramitrii” și ”șoșocii” pandemiei

martie 30, 2021 0

Realitatea începe să se distorsioneze psihotronic. Nu știm dacă e război hibrid sau o ia lumea ușor la vale.

Poliția întreabă în mod obișnuit minori pe stradă: „Vrei să te incătușez sau să-ți dau șuturi in cur!?”

Cei buni sunt cei care ascultă și îndeplinesc întocmai măsurile impuse. Cei răi sunt cei care se revoltă și nu mai cred în nimeni și nimic. Avem activiști buni și răi.

Oamenii se privesc cu ură când văd pe cineva fără mască. Și viceversa. 

Denunțul redevine un sport național. Tradiție aveam mai demult, înainte să aflăm după ’89 că am avut aproape 500 000 de turnători dintre noi, dintre care unii au ajuns premieri și președinți peste țara noastră.

O tradiție care vine poate de dinainte de comunism, când servitorii încă nu ajunseseră să conducă țara pe cele mai înalte culmi ale disperării și ale vânătorii de vrăjitoare.

După vreo nouă mineriade și bătălia dintre adversarii și susținătorii lui Iliescu, a urmat bătălia dintre susținătorii și adversarii lui Băsescu. In total, cel puțin 20 de ani de pandemie politică.

Acum o avem pe cea dintre cei care se tem de pandemie (mândruții și caramitrii) și cei care nu se tem de pandemie până la moarte (șoșocii). Ambele tabere sunt devastate și dezumanizate de FRICĂ.

Iar Bârfa, turnătoria de tabloid, este sport naţional. Civilizaţia entertainmentului se îmbină armonios cu cea a delaţiunii. Justiţia se face, în proporţie de 80%, cu denunţuri pentru avantaje.

Sursa: B365.ro/Liviu Mihaiu

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.