Dana Cenusa, Administratia Nationala a Penitenciarelor, intre 1 si 2 pe blogul Istodor

octombrie 15, 2009 2

Dana Cenusa, de la biroul de presa al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, in direct pe blogul nostru. E vorba despre puscarie, puscariasi, vinovatie, morala, inchisi-deschisi, viata, moarte, rele, bune. Dar e vorba si de proiectele ei, o groaza, de filme documentare, o lista, de povesti din penitenciare, de emotie si valori. Or exista? Spinzurati-o cu intrebari, schingiuiti-o cu intrebari.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
2 comments on “Dana Cenusa, Administratia Nationala a Penitenciarelor, intre 1 si 2 pe blogul Istodor
 1. Avatar

  Alina

  Buna seara Doamnei Dana Cenusa
  Am trimis azi o scrisoare cu un mesaj urgent visavi de tatal meu Eremia Traian ,detinut la spitalul penitenciarului Codlea.
  Va rog din suflet sa analaziati situatia tatalui meu care se afla in stare critica,cu un blocaj renal si alte complicatii la plamani,el avand in istoricul medical grave probleme cardiace.
  Ia fost schimbata medicatia prescrisa de medicul de familie la care raspundea in decursul a zece ani.
  Actuala medicatia a dus la blocare rinichilor.
  Va rog din sulfet sa ii fie analizata situatia,mama mea a fost ieri la el si este din ce in ce mai rau.
  Se afla in detentie de acum trei luni,a fost mutat din arestul Slatina Olt,la penitenciarul Craiova,apoi la Jilava,apoi la Turnu Severin,unde nu am mai suportat amenintarile colegului de camera caruia am fost obligati sai trimitem pachet si bani sa il ameninta ca il omaoara,sunt martoti care au facut denunt vizavi de comportamentul colegului de celula.
  Tatal meu a fost transferat la Codlea, noaptea cu o masina particulara cu catuse la mana ,el neputandu-se deplasa nici la tualeta,avand blocaj renal cu sangerari prin pielea picioarelor pe unde i se elimina urina .
  Va rog din sulfet sa imi cititi mesajele disperate si de urgenta,sa im i raspundeti sau sa i se verifice starea de sanatate cat se poate de urgent.
  Informati -ne familia la ce institutie legala de stat sa ne adresam sa isi continuie ultimele luni de penitenta cu arest la domiciliu,sau trimiteti-l acasa pana sa moara.
  Sunt fica lui si mama unei fetite de doi ani,va rog din suflet sa ne ajutati,
  Cu respect si dtima Doamnei Dana Cenusa si celor care ne acorda o minima atentie la acest caz disperat
  Alina Eremia

  august 15, 2014 Reply
 2. Avatar

  Alina

  @Alina:

  august 15, 2014 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.