Danone: unde fug fructele din iaurt?

octombrie 27, 2009 0

Am luat, dupa secole de lupta titanica, Danone. Era seara, un non stop deschis, povesti din astea, am fost tolerant, am cedat.
Mor dupa visina in iaurt, asa ca am luat Deliciosul cu visina si Cremoso cu visina.
Acum trei-patru ani lasasem Deliciosul plin de fructe. L-am gasit dezolat cu una ratacita. In schimb, Cremoso e plin de bucati de fructe. Reclama la Delicios s-o fi schimbat, n-o mai urmaresc. Dar cel mai misto e ca disparitia fructelor din Delicios m-a jignit, m-am simtit fara memorie, calcat in picioare. Danone ce face? Lanseaza un produs plin de fructe, ca sa-l pastreze ieftin, inventeaza altul, fura fructele din el si le baga in noul produs, ca sa-l motiveze. Am simtit asta demult, de cind nu era dementza cu toxina lor. Si, maniac cum eram, ombilicar legat de Danone, am sunat la Danone center-reclamatii, ca mi s-au furat fructele, bucati, din iaurt. Descopar peste ani ca asta-i politica lor si ca e o timpenie absoluta sa reclami ceea ce ei fac frecvent, isi doresc: sa fure!

. Cred ca povestea cu toxina m-a omorit, lipsa fructelor m-a ingropat. De ce Danone, dupa ce te face sa te indragostesti, isi bate joc de tine? De ce jocul asta de-a fata morgana cind lucrurile sint simple si fericite?
images-1
images-2

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.