De ce cred ca Elena Basescu ii fata lu' tata

februarie 25, 2008 0

Pina zilele trecute cind inca se discuta aprins despre atacurile tinarului PD-L-ist Bogdan Boza la adresa mezinei presedintelui, nu m-a interesat deloc, dar absolut deloc, subiectul Elena Basescu. Auzisem de ea ca ar fi un fel de fotomodel, mai vazusem intimplator pe coperti de tabloide titluri gen “Elena Basescu se iubeste cu…” dar n-am citit niciodata ceva despre ea. Personajul nu-mi stirnea nici un interes. Asta pentru ca stiu cum fac tabloidele vedete din nimic, iar aici intelegeam si de ce. Doar pentru simplul fapt ca Elena e fiica lui Traian.

Dar odata cu scandalul Boza-Elena provocat de campania pentru alegerea secretarului general al tineretului pedelist, fiica presedintelui a intrat si in atentia presei zise-serioase si, evident, si a mea. Iata impresiile mele legate de Elena Basescu.

Cu mai putin de o luna in urma ieseam dintr-un mall si cum atunci cind circul in public, fara a fixa nimic anume, obisnuiesc sa scanez mediul inconjurator, privirea mi-a fost retinuta o secunda de un zimbet necunoscut. Initial am zis ca-i o confuzie dar pe masura ce se apropia, zimbetul (prea putin discret, oricum) nu dadea nici un semn ca ar fi vorba de asa ceva. Abia cind a ajuns aproape sub ochii mei, la mai putin de un metru, mi-am dat seama despre ce era vorba. M-a salutat, am raspuns si gata. Nu mi s-a parut ca seamana cu poza, dar am retinut o oarecare insistenta in a fi remarcata.

Ieri am avut-o alaturi in studioul Realitatii TV improvizat pe holurile Palatului Parlamentului, citeva minute inaintea anuntarii rezultatului votului care avea s-o faca secretar general al OT PD-L. Cit a durat emisiunea a tremurat de emotie. Mi se facuse chiar un pic mila. M-a intrebat inainte de a intra in direct daca cred ca s-a descurcat cu discursul pe care-l tinuse mai devreme in sala. Ma gindeam ca daca-i zic ce cred o pierd de client. Se sperie si mai tare si se apuca, eventual, de plins. I-am zis ca a fost OK. La un moment dat, in timp ce raspundea unei intrebari puse de Andreea Cretulescu, a luat firul de la microfonul instalat la rever si a inceput sa-l invirta, febril spre violent, pe degete, apoi de miini.  Era clar ca nu se putea stapini deloc. Victima 100%. N-a fost sa fie, pentru ca nu era nici cazul si nici frumos. Poate altadata, cind va creste mai mare si va face prostioare. Are tot timpul in fata.

Concluzie provizorie:
Elena Basescu seamana cu taica-su mai mult decit ar parea. Si-n voluptatea cu care inghite publicitate si-n timiditate. Pentru ca da, tata e un timid. Pe asta pot sa pariez cu orice psiholog.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.