De ce s-a vaccinat Andrei Caramitru la Suraia-Vrancea, locul unde n-au loc ”chefliii” Oprișan și Misăilă

De ce s-a vaccinat Andrei Caramitru la Suraia-Vrancea, locul unde n-au loc ”chefliii” Oprișan și Misăilă

martie 24, 2021 0
Cunoscutul analist Andrei Caramitru a postat pe pagina sa de socializare vestea vaccinării sale. Dar nu în București, acolo unde locuiește alături de familie, ci în… comuna Suraia, județul Vrancea.
”Astăzi, m-am vaccinat. Prima doza, Moderna. În Suraia, Vrancea – un sat prosper, care arată foarte bine. Cei de la centrul de vaccinare (o sală de sport foarte bine echipată) au fost excepționali, le mulțumesc.
Este o mare usurare. Știință și tehnologie de top top fraților – asta e singura soluție ca sa ieșim din situația asta și sa fim sănătoși. Recomand 1000% să vă programați pe platformă, dacă nu ați făcut-o deja”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Baronii le-au întors spatele oamenilor. Dar oamenii nu au întors spatele oamenilor…

Misăilă și Oprișan au cerut votul vrâncenilor, dar nu le-au spus că vor sabota vaccinarea populației

Are dreptate. La Suraia, oricât ar suna de neaoș și necredibil din perspectiva Capitalei, este paradis organizatoric. Culmea, în județul lui Marian Oprișan, care a dominat de la Revoluție teritoriul respectiv. Și culmea, nu departe de Focșani, acolo unde primarul PSD (omul lui Oprișan) a petrecut cu toți ștabii locului în plină pandemie, uitând de cetățenii săi care aveau nevoie de protecție.

Nu, Cristi Misăilă, a făcut praf organizarea de vaccinare, sabotând inclusiv eforturile statului.
După ce corpul de control al ministrului Apărării a sistat vaccinarea civilă de la Cercul Militar Focșani, iar primăria locală a refuzat să sprijine DSP-ul local pentru continuarea imunizării populației în oraș, logistica s-a mutat, cu medici, asistenți și bagaje la Suraia, în sala de sport. Au fost amenajate șapte cabinete. Iar de la 1 martie, în locul acesta necunoscut până atunci a devenit capitala zonală a regiunii moldave.

”Zilnic sunt vaccinate în jur de 500 de persoane. Și sunt vaccinate atât persoane din județul Vrancea, cât și persoane care reușesc să se programeze pe platforma de vaccinare din toate județele țării. Am vaccinat foarte mulți gălățeni, persoane din Brăila, Buzău, Bacău, Brașov, București, foarte multe persoane urmează să vină din București în următoarele zile. Și din Ploiești, Suceava, o persoană chiar din Satu Mare a dorit să vină și am primit-o”, a declarat Janina Nicoleta Lazăr, medic șef DSP Vrancea.

Reportajul pe larg despre Suraia, AICI

Locul unde n-ar fi putut exista ”doctorița-minune”

La Suraia, vine lumea ca la Mecca pentru vaccinare – o dovadă că oamenii pot să facă lucruri bune și fără baroni (Foto: Digi 24)

Într-adevăr, în județul lui Oprișan (nu mai e președinte al CJ, dar tot el e baronul) și al primarului-petrecăreț Misăilă, Suraia este locul care luptă ”împotriva sistemului”.

Adică, oaza de seriozitate, profesionalism și grijă față de oamenii cu nevoi – ceea ce-ar fi trebuit să fie prima grijă a politicienilor locali (oare de sunt votați cu atâta de lejeritate, oamenii văd bine că Suraia are grijă de ei, nu Vrancea lui Oprișan, nici Focșaniul lui Misăilă?).

Andrei Caramitru, un personaj foarte critic de felul său și prea puțin dispus să dea cecuri de bună-purtare cuiva, n-a făcut decât să confirme ”miracolul Suraia”.

Un loc în care ”doctorița-minune” de la Oradea n-ar fi existat niciodată, pentru că aici oamenii nu cred în conspirații, nici în vindecări fără oxigen, ci în adevărul adevărat al acestei pandemii: vaccinul.

Laurențiu Ciocăzanu
Laurențiu Ciocăzanu
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.