Denis Rifai: ”Îl susțin în continuare pe Florin Cîțu. E un tip deștept și fin”

Denis Rifai: ”Îl susțin în continuare pe Florin Cîțu. E un tip deștept și fin”

octombrie 6, 2021 0

Denis Rifai, realizatoare a emisiunii ”40 de întrebări”, de la Kanal D, este de părere că demiterea Guvernului Cîțu prin moțiune de cenzură este doar un act de răzbunare politică, pus la cale de cei care nu urmăresc binele României, ci doar scandalul politic.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Denis Rifai spune că îl va susține în continuare pe Florin Cîțu:

”Il sustin pentru ca e un tip destept si fin! Si pentru ca merita sa ocupe ce functie isi doreste in statul roman! Cea mai mare mandrie si bucurie a mea a fost sa vad ca exista si in clasa politica romaneasca, oameni care merita cu adevarat aceste demnitati!
Deci cu Florin, bigtime, si de acum incolo! 👑💋, scrie Denis Rifai.

Postarea lui Denis Rifai despre demiterea Guvernului Cîțu

”Ce mandat a avut pana Acum #FlorinCitu in fruntea Guvernului Romaniei, nu a mai avut niciun alt premier pana acum! Atatea turbulente si necunoscute. Si ne-a trecut cu bine prin toate! Si ne va trece si de acum incolo!

Vad si aud ca sunt acuzata ca ii iau apararea si ca l am sustinut in permanenta. Simt nevoia sa fac cateva precizari caci cu siguranta exista cateva diferente majore.
1. Eu niciodata nu mi-am ascuns optiunile politice. Am sprijinit/criticat reprezentanti ai clasei politice in functie de performantele pe care le-au avut. Niciodata ca mi s-a cerut sau ca am fost platita. 🙂 Cand mi s a cerut, dupa cum bine se stie, mi-am dat demisia.
2. Pe Florin, l-am sustinut in permanenta, inca de cand l-am cunoscut ca specialist in piata financiara, cu multi ani inainte de a intra in politica. Si o sa l sustin tot timpul de acum incolo, in urmatoarele mandate si in absolut toate celelalte functii!
Imi amintesc si acum ce bucurie, satisfactie si onoare a fost pentru mine, momentul cand a fost numit Ministru de Finante. Pentru ca a fost primul – dintr-o serie de multi- care realmente inteleg si stapanesc si pot sa aduca ceva nou in acest domeniu!
Il sustin pentru ca e un tip destept si fin! Si pentru ca merita sa ocupe ce functie isi doreste in statul roman! Cea mai mare mandrie si bucurie a mea a fost sa vad ca exista si in clasa politica romaneasca, oameni care merita cu adevarat aceste demnitati!
Deci cu Florin, bigtime, si de acum incolo! 👑💋
Ps. Despre jocul politic, vom vorbi in fiecare zi de acum incolo. Concluzia e una amara. Nimanui, in fapt, nu i pasa de Romania. E un circ ieftin in urma caruia, noi ca stat, in cele din urma, o sa ne dizolvam.”
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.