Dinu Patriciu are dreptate!

februarie 9, 2009 0

Sint prea multi, intr-adevar!
Economia romaneasca are gripa si a fost tratata cu aspirina. Guvernul nu a adoptat nicio masura in fata crizei economice. Nu cu 20%, ci cu 80% ar trebui diminuat numarul bugetarilor, la nivel local si central. Adica 4 din 5 birocrati ar trebui dati afara, si asta inseamna sa economisesti 8,5 miliarde de euro anual, dupa care vii si faci investitii. Ei consuma foarte mult
Asa este! Sint prea multi!
E suficient sa ai doi-trei, hai maxim 10 oameni de nadejde in sistem ca sa iti faci treburile. Unul sa iti fie, de pilda, prieten si neaparat premier. Altul, consilier personal al premierului, fost angajat de-al tau, plasat strategic la guvern.
Cu cit sint mai putin, cu atit mai bine! OK, accept! Poti sa mai dai si rateuri. Do you remeber: „”Dragă Traiane,
1. Îţi trimit alăturat un document redactat de Petromidia în legătură cu cercetările care au loc.
2. Dacă ai ocazia să vorbeşti la Parchet despre subiect?” ”
Dar oricum, vin dupa aia spalatorii de cadavre din mass-media si se repara ceea ce a stricat un prieten din neatentie. Va mai amintiti ce defilare a acestor spalatori de cadavre a fost in presa autohtona dupa scandalul cu biletelul, nu?
Dupa toate astea, e obligatoriu sa iti tragi un trabuc lung in coltul gurii si sa tii „pulimii” lectii despre liberalism. In fond, asa s-a calit liberalismul romanesc – prin afaceri cu statul! Gresesc?
ps. Un interviu cu acelasi domn mindru si prosper, aici

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.