Discurs ,,războinic” al Simonei Halep înaintea meciului cu Serena Williams: ,,Nu sunt speriată de forţa care este în tenis acum”

Discurs ,,războinic” al Simonei Halep înaintea meciului cu Serena Williams: ,,Nu sunt speriată de forţa care este în tenis acum”

februarie 15, 2021 0

După ce a trecut de Iga Swiatek în optimi, Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală de la Australian Open pe Serena Williams.

Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni în sferturile turneului de la Australian Open, marți, de la ora 10:00. Meciul va putea fi urmărit în format live blog pe realitateasportiva.net

Înaintea meciului cu Serena, Halep a fost întrebată de loviturile puternice ale adversarei. Sportiva din România spune că este încrezătoare în propriile forţe şi că s-a obişnuit cu asfel de jocuri.

,,Este multă putere. Am urmărit puţin meciul Serenei cu Arina Sabalenka, era o forţă imensă acolo. Dar nu sunt speriată de forţa care este în tenis acum, am experienţă, am jucat de multe ori cu astfel de jucătoare şi le-am bătut pe majoritatea.

Sunt încrezătoare cu modul meu de a juca, nu înseamnă prea mult puterea pentru mine.”, a afirmat Simona Halep, potrivit ausopen.com.

,,Simona Halep vorbeşte de parcă ar putea accepta orice provocare. E neînfricată şi în formă maximă!”, au concluzionat şi australienii.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de 12 ori până acum în circuit, iar Serena conduce cu scorul de 9-3 la meciurile directe.

Pentru a se înfrunta în acest meci, Simona Halep a trecut în trei seturi de Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4, în timp ce Serena Williams a trecut de Aryna Sabalenka, tot în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-4.

Australian Open a început pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 21 februarie, după ce turneul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Sursa: Realitatea de Diaspora

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.