Doi jurnalişti din Sibiu vorbesc despre Johannis: A cumpărat presa! E bun comunicator!

octombrie 15, 2009 1

Jurnaliştii sibieni au păreri radical diferite despre edilul oraşului, cel propus de Coaliţia PSD-PNL-UDMR-PC pentru Palatul Victoria. Staicu, de la Tribuna, crede ca imaginea buna a lui Johannis vine tocmai din faptul ca stie sa cultive o comunicare normala. Dan Tomozei e insa un jurnalist care acuza sus si tare ca Johannis a platit cu avantaje necurate imaginea de maimare.
Florin Staicu, redactor şef Tribuna
„Klaus Johannis este unul din puţinii politicieni sibieni care ştie să cultive o relaţie cu presa, care nu a sunat niciodată în redacţie sau vreun patron de presă pentru vreun favor, pentru o cerere. În plus, şi-a făcut o agendă specială pentru presă. Are însă şi defecte: nu prea răspunde la telefon”.
Dan Tomozei, jurnalist:
Primarul Johannis a fost o persoană cu două laturi atunci când a fost vorba de presă: una de imagine în care a atins superlativul, în condiţiile în care toate partidele politice şi guvernările de la Năstase la Tăriceanu s-au folosit de imaginea lui şi o latură specială cu presa locală, în care unele ziare, unii ziarişti au acceptat un troc umilitor, în care au fost implicaţi şi patronii acestora. La Sibiu nu s-a scris nimic despre afacerile imobiliare ale domnului primar, despre contractele câştigate de firmele austriece şi germane. Klaus Johannis este un primar care dacă are bani face, iar dacă nu, cum s-a întâmplat în 2009, nu se mai mişcă nimic. Problema e că la Sibiu presa a fost cumpărată, pe bani sau imagine”.
Dan Duca

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Doi jurnalişti din Sibiu vorbesc despre Johannis: A cumpărat presa! E bun comunicator!
  1. Avatar

    catalin

    cafea de calitate: http://store6355026.ecwid.com/

    ianuarie 26, 2015 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.