Dorel şi Mărmureanu

octombrie 22, 2009 0

În Ice Age, o veveriţă ghinionistă provoacă dezastre planetare în goana după o banală ghindă. În Bucureşti, în ziua în care Vicelicuriciul Mare ne-a onorat cu o vizită, a fost nevoie de un Dorel excavatorist pentru ca traficul în Bucureşti să fie paralizat câteva ore. scrat
Am stat mai bine de o oră blocat între stadionul Tineretului şi intersecţia de la Casa Presei pentru că poliţiştii de la rutieră, angajaţii de la Apa Nova şi colegii excavatoristului să rezolve problema. În cele din urmă, pentru că mă grăbeam ca „să nu-nchidă la non-stop”, am parcat pe un trotuar, chiar sub un indicator care îmi atrăgea atenţia că aş putea să îmbogăţesc conturile şmecherilor asociaţi cu primăria pentru a ridica autoturisme care nu sunt rable.
Mă întreb dacă  „omul-magnet”, într-o pauză de publicitate la OTV, sau Mărmureanu ar nimeri-o cu previziunea de cutremur, ce s-ar alege de Bucureşti, dacă un banal accident de şantier a paralizat jumătate din Capitală?
Până la cutremur, ne revedem la prima zăpadă!
P.S.: După victoria senzaţională obţinută de Unirea Urziceni în Champions League, Steaua a piedrut acasă, 0-1 cu Fenerbahce, iar CFR Cluj cu 0-2 în deplasarea de la Praga, ambele meciuri contând pentru grupele Europa League.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.