Drulă a dat la pace cu ”zombie”-Cîțu: ”Am vorbit în privat cu premierul. Nu vreau să mai redeschidem răni”

Drulă a dat la pace cu ”zombie”-Cîțu: ”Am vorbit în privat cu premierul. Nu vreau să mai redeschidem răni”

aprilie 21, 2021 0

Ministrul Transporturilor recunoaște implicit că a greșit când l-a jignit pe Florin Cîțu, făcându-l ”zombie”. Într-o intervenție publică prin care probabil i-a dezamăgit pe fanaticii anti-PNL din USRPLUS, Cătălin Drulă a arătat însă că știe să fie ”om de echipă loial” și că poate avea și un discurs civilizat.

„Săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu. Ce s-a spus atunci, s-a spus. Poate fiecare am exagerat. Nu vreau să mai redeschidem răni. Am avut discuţii şi în privat cu premierul, care vor rămâne private. Eu sunt un om de echipă şi loial când funcţionăm ca o echipă. Important e actul de guvernare în beneficiul”, a declarat Drulă pentru HotNews.ro.

Ministrul Transporturilor a declarat că actuala coaliţie a găsit resursele necesare pentru a continua guvernarea, având capacitatea de a reforma România.

„Avem enorm de muncă şi la ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, şi în toate domeniile. Această coaliţie a găsit resursele de a continua programul de guvernare. Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR are capacitatea de a reforma această ţară şi de a pune pe baze solide dezvoltarea României în deceniul următor”, a mai spus ministrul Drulă.

Premierul Florin Cîţu a transmis, la rândul său, că afirmaţia „zombie politic” pe care i-a adresat-o Cătălin Drulă „este o problemă de conştiinţă şi onoare”.

„Eu am spus cum îi voi revalua pe miniştri. Până la urmă este o problemă de conştiinţă şi de onoare a celor care fac astfel de declaraţii. Nu spun ce discut în privat cu partenerii mei”, a spus el.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.