După Messi, a doua bombă planetară în fotbal: Ronaldo, back to Manchester!

După Messi, a doua bombă planetară în fotbal: Ronaldo, back to Manchester!

august 27, 2021 0

Manchester City s-a retras din cursa pentru transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul portughez care va pleca de la Juventus.

Deja este oficială una dintre marile mișcări ale verii în fotbalul mondial. Cristiano Ronaldo semnează Manchester United – clubul în care a jucat între 2003 și 2009 – după ce a plecat de la Juventus la Torino, la doar trei ani după ce a părăsit Real Madrid, scrie ziarul Marca.

Semnând până în 2023, va primi un salariu de aproape 28 de milioane de lire, iar clubul englez a plătit aproximativ 20 de milioane de lire pentru transferul său.

După 72 de ore intense în care jucătorul portughez i-a comunicat clubului intenția sa de a schimba scena de joc, atacantul de 36 de ani a optat pentru echipa care l-a văzut crescând și unde s-a impus ca vedetă mondială.

Apelul lui Sir Alex Ferguson de astăzi l-a făcut pe Cristiano să se răzgândească, portughezul intenționând să plece la Manchester City.

„Manchester United e încântată să anunţe că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo! Toaztă lumea din club abia aşteaptă să-l primească înapoi la Manchester pe Cristiano!”, se arată într-un comunicat al englezilor.

Se spune că revenirile nu sunt bune, dar astăzi pentru Manchester United a fost o bucurie uriașă când nimeni nu se aștepta. Un simbol pentru un oraș și, mai presus de toate, o mașină de marcat goluri este din nou în ”Teatrul Viselor”, scriu jurnaliștii spanioli.

Câştigător a cinci Baloane de Aur, Ronaldo a jucat la United între 2003 şi 2009, timp în care a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.

Potrivit jurnalistului Bruno Andrade, de la UOL Esporte, Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitorul său: „Într-o o oră veţi ştii viitoarea mea echipă! Veţi ştii unde voi juca. Sunt foarte fericit!”, a spus CR7, potrivit jurnalistului, citat de Telekom Sport.

Fabrizio Romano a aflat că Manchester United a trimis oferte oficiale către Juventus şi CR7.

„Bătrâna Doamnă” a primit o ofertă de 25 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo, iar lusitanul a primit o propunere de contract până în 2023. Actele necesare mutării vor fi întocmite curând.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus şi şi-a anunţat colegii în cadrul unei şedinţe de câteva minute, la baza de pregătire, în cursul zilei de astăzi, vineri, 27 august. S-a discutat şi s-a scris foarte mult despre negocierile agentului său, Jorge Mendes, cu Manchester City pentru semnătura sa, însă se pare că, „Cetăţenii” s-au retras din cursa pentru semnătura lui Ronaldo.

Potrivit jurnalistului Jack Gaughan, Manchester City nu are de gând să-l transfere pe CR7, care a fost oferit clubului de pe Etihad Stadium, iar „Cetăţenii” nu au refuzat din start. S-au purtat negocieri, Juventus a cerut 30 de milioane de euro, însă, conform sursei citate, Manchester City nu are de gând să-l transfere.

În curs de actualizare

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.