Ei cu ei. Noi cu pulimea.

decembrie 9, 2008 0

Daca nu va amintiti, in campania electorala, PDL si PSD s-au ciondanit pe marginea unui slogan electoral: ei cu ei, noi cu voi. Adica PDL cu pulimea oropsita, iar PSD cu hotia ticluita. Cam asta se intelegea in subsidiar. Si au lansat pdlistii un site. Si inca unul. In ambele se face clar distinctia intre ei si restul. Intre cinstiti si hoti, intre competenti si incompetenti.
Acum, Emil Boc a iesit fastacit de la negocierile dintre ei si ei si a spus ca nu e exclus ca sloganul „ei cu ei,noi cu voi” sa se schimbe in „noi cu noi”. Sau din perspectiva noastra, a fraierilor care mai credem in dreapta si stanga politica romaneasca, „ei cu ei”. Din perspectiva filosofica „noi cu pulimea oropsita, ei cu hotia ticluita” se va transforma, similar, in „noi cu ei”si „pulimea oropsita de hotia ticluita”. Adica exact ce va castiga, sau va pierde fiecare.  Pentru ca daca nu va numarati printre cei care au obtinut locuri in parlament, ori printre cei care vor obtine locuri de munca de pe urma guvernarii pdl-psd, va incadrati tot la capitolul pulime. V-au luat de fraieri.
Cea mai mare realizare a unui guvern PDL-PSD va fi ca Elena Udrea si Luminita Anghel vor deveni peste noapte, BFF ( best friends forever). Poate o pun si de un duet pentru imnul noului guvern. Ma intreb insa, cat vor mai rezista site-urile unde PDL injura PSD-ul?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.