Emil Boc: ”Cine poate rezolva această criză? Chiar Vlad Voiculescu!”

Emil Boc: ”Cine poate rezolva această criză? Chiar Vlad Voiculescu!”

aprilie 15, 2021 1

Potrivit lui Emil Boc, remanierea unui ministru este un proces firesc în actul de guvernare, el dând ca exemplu situația în care PNL l-a schimbat pe ministrul Victor Costache cu Nelu Tătaru la Sănătate.

„Ce precedent ar fi dacă premierul ar fi schimbat de câte ori schimbă un ministru? Schimbarea premierului ar însemna căderea guvernului, iar 10 – 15 zile ar fi  harababură, ar fi cea mai înaltă formă de iresponsabilitate politică. Între timp, ce se întâmplă cu țară? Când gândim o situație trebuie să ne gândim la implicații. Să stăm cu picioarele în apă rece, calm,să vedem care sunt punctele care ne unesc. Pe români nu îi doare dacă noi ne certăm pentru o poziție sau alta. Sunt de acord că USR-PLUS poate să nu fie de acord cu decizia premierului, dar când ai venit la guvernare ai acceptat și Constituția care spune că premierul are dreptul să își ajusteze din mers echipa”, a declarat primarul Clujului la Digi 24.

Întrebat cine poate rezolva această criză, Emil Boc a spus:

A fost ieri cineva care spunea că chiar ministrul Vlad Voiculescu ar putea rezolva această criză. Dacă Vlad Voiculescu ar veni și ar spune: înțeleg mecanismele, poate e o decizie nedreaptă, dar coaliția trebuie să meargă mai departe, ar rămâne în istorie ca un gest politic într-un moment de criză majoră și ar pune coaliția unde îi este locul. Poate fi un gest„.

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
One thought on “Emil Boc: ”Cine poate rezolva această criză? Chiar Vlad Voiculescu!”
  1. Avatar

    Gabriel Marinescu

    Asa este si istoria o demonstreaza cat se poate de clar ca daca cel invins nu se recunoaste invins el scindeaza chiar si populatia!Avem exemplul lui Donald Trump cel mai recent!Vlad Voiculescu este un putzoi rasfatat,fiu de turnator la securitate,nepot de securist tortionar-NKVD (aflat desigur in slujba rusilor care atunci erau ocupanti ai Romaniei!),un impostor in ceea ce priveste studiile academice(nu a terminat/absolvit nici o facultate desi a stat 10 ani la Viena avand niste joburi unele reale,altele fictive sustinut de varul sau-Nic Voiculescu un cunoscut om de afaceri in industria si comercializarea medicamentelor(adica mafiot din mafia medicamentelor!)ce avea serioase obligatii fata de sponsorul sau si de asemeni sustinere beton(investitie)din partea acestuia la Min Sanatatii de unde trebuia sa faciliteze afacerile de medicamente ale lui don Nic,lucru pt care trebuia sa inlature alti mafioti si atunci „dadea bine”sa latre ca el lupta cu mafia…Nu vrea sa se recunoasca invins pt ca el avea mari sperante pt viitor chiar si la fotoliul de presedinte al Tarii(spera el).Daca ar fi recunoscut ca a gresit,sau ar fi tacut sansele se mai puteau pastra pt viitor,dar pt ca a ales”sabia”acum nu mai are alta cale si se va prabusi definitiv indiferent de rezultatul actualei incrancenari ce a inceput sa aduca jalnic a razbunare de copil rasfatat.

    aprilie 18, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.