Emil si prietenii, Piata Universitatii, Tariceanu si Olimpiada. Sa fie oare de la caldura?

iunie 15, 2007 0

Asociatia „Solidaritatea Universitara” vrea ca Traian Basescu sa nu mai „vampirizeze” Piata Universitatii. „Interzicem ca lupta pentru democratie si pentru o Romanie europeana sa fie confiscata din nou de aceiasi reprezentanti ai fostei nomenclaturi. Sa-si duca lupta abjecta pentru putere fara simbolurile noastre…” se specifica in textul apelului, semnat intre altii de Marius Oprea, Zoe Petre si sustinut de Actiunea Populara (oare mai exista?), partidul condus de Emil Constantinescu.
In alta ordine de idei, unul dintre cele mai nastrusnice declaratii ale sfirsitului de saptamana vine de la premierul Tariceanu. Foarte serios, primul – ministru a spus recent ca obiectivul pe termen lung al Guvernului este organizarea Olimpiadei de iarna din 2022.
Adevarul este – cum se spune la meteo -ca si in 2007 ne confruntam cu temperaturi foarte mari pentru aceasta perioada. Dincolo de umorul -voluntar sau nu – al celor doua situatii pe care le-am rezumat mai sus cred ca putem gasi explicatii pentru  asemenea declaratii si in zona „termica”.  Scuze! Poate par mai frivol, invocind aceste doua „intimplari”, dar am zis sa nu rid de unul singur. Prin urma, sa ne amuzam impreuna 🙂
PS. Am uitat sa va spun: ultimele doua postari de pe blogul colegului meu, Cristian Teodorescu, pun o problema foarte importanta. Vi le recomand cu placere.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.