Europa, Triunghiul Bermudelor? Cazul ”evaporării” din senin a lui Petrișor uimește lumea: ”Distribuiți, vă rog!”

Europa, Triunghiul Bermudelor? Cazul ”evaporării” din senin a lui Petrișor uimește lumea: ”Distribuiți, vă rog!”

iunie 22, 2021 0

Nici nu s-a așternut bine liniștea după tragedia românului ucis prin înjunghiere, într-o parcare de TIR-uri din Franța, că un nou caz similar zguduie opinia publică.

Nu e vorba doar de șocul produs în România, ci de impactul care ar trebui să existe în întreaga Europă urmare a acestor situații de tip ”Triunghiul Bermudelor”, în care viața și oamenii se ”evaporă” din senin, fără explicații și cauze clare.

O familie din Târgu Neamţ trece prin momente de maximă tensiune, după ce un tânăr a dispărut în condiţii misterioase şi suspecte totodată la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, scrie Adevărul.

Despre Petrişor Pipirigeanu nu se mai ştie nimic din seara zileri de duminică, 20 iunie 2021, când era în localitatea slovacă Veky Kamenec, în apropierea vămii cu cealaltă ţară menţionată. Tânărul venea din Anglia spre România, fiind însoţit de soţie.  Din ce se ştie până acum, el a coborât din maşină pentru a cumpăra o sticlă de apă, dar nu a mai revenit la autoturism. Rudele s-au mobilizat şi au postat pe reţelele de socializare mesaje în care cer ajutor celor care pot da relaţii despre dispariţia tânărului din Neamţ.

„Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovenia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din Ungaria. Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România. Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!“, a scris pe Facebook naşa românului despre care nu se mai ştie nimic.

Un mesaj asemănător are şi o vară a lui Petrişor Pipirigeanu:

„Verişorul meu s-a pierdut la câţiva kilometri de graniţa cu Ungaria, în Slovacia, localitatea Veky Kamenec! Venea din Anglia împreună cu soţia. A plecat pe jos să cumpere apă şi n-a mai revenit la maşînă. Nu răspunde la telefon de aseară de la 10. Dacă trece cineva pe acolo sau locuiţi în zonă sau aveţi rude acolo, vă rog, ajutaţi-ne să-l găsim! Poartă un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi“.

I-au prins pe asasinii lui Mihai?

Mihai, lângă TIR-ul pe care nu-l va mai conduce niciodată

Doi bărbați de origine kurdă, în vârstă de 27 de ani, au fost arestați în cazul șoferului de TIR român ucis cu sabia, pe 16 mai, în Franța, soția acestuia fiind martoră la crimă.

Parchetul din Amiens a anunțat marți dimineață că i-a arestat pe cei doi bărbați, presupuși autori ai crimei de pe autostrada A28. Sunt de origine kurdă irakiană. Unul a fost arestat în regiunea Rouen, celălalt în Grand-Synthe, relatează France Bleu.

Pe data de 16 mai, Mihai Spătaru se afla într-o parcare de pe autostrada A28 din Franţa, alături de soţia sa. Tânărul i-a spus soţiei că merge la toaletă și să verifice încărcătura. După ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia.

Soţia sa a fost martoră la tragedie, dar până să intervină, agresorii au fugit.

Presupușii autori sunt urmăriți penal pentru crimă și tentativă de jaf. ADN-ul unuia dintre cei doi bărbați a fost găsit pe o mască chirurgicală lăsată în zona de odihnă a autostrăzii. Cei doi neagă, însă, că au comis crima.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.