Fantoma PM il bintuie pe MGeoana

august 16, 2007 0

Lui Mircea Geoana, ideea i-a intrat in cap mai demult. In 2004, daca iesea Nastase presedinte, ar fi fost, probabil, premierul Romaniei. Amintiti-va afisele: Nastase-presedinte, Geoana-premier, Iliescu, al mijloc, patern si zimbitor, unindu-i pe cei doi. Uf, ce vremuri! Haideti, totusi, sa nu plingem.
Azi, la Zalau, intr-o conferinta de presa, Mircea Geoana si-a reiterat dorinta: daca actualul Guvern pica, el vrea sa fie premier. Haideti, totusi, sa nu plingem. Imediat, consilierul prezidential Cristian Preda a spus ca sint sanse infime ca Traian Basescu sa il desemneze pe Geoana premier, in caz ca Guvernul pica. In plus, a mai spus Cristian Preda, la BBC: „daca motiunea nu trece, sint foarte mari sanse ca Geoana sa nu mai fie presedinte al PSD”. 
Vin si zic a treia oara: haideti sa nu plingem. Cum sa plingem cind e atita de ris?
PUBLICITATE: Miine in Cotidianul -dar, ca de obicei, textul apare deja din seara asta, dupa ora 21, pe site – am scris cite ceva despre importul recent de consilieri straini facut de PSD. Eu sint foarte atent in directia cu pricina. S-ar putea sa fie, din nou, de ris. Ma refer la efectele consilierii, nu la textul meu…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.