Geoana, departe de Realitate

august 15, 2007 0

Doc scrie aici despre chestiune: analitic, argumentat, chirurgical si foarte bine. Cum o face de obicei. Paranteza: Doc e Miron Damian si scrie pe www.hotnews.ro,  unde si-a pus blogul, comentarii mai sfredelitoare decit multi dintre liderii de opinie omologati. Tot acolo, scrie comentarii, la fel de bine, si Mihai Damian. Care e fratele lui. Si care are si el blog. Mihai scrie putin mai rar decit Miron (Doc). Amindoi fac un dublu redutabil. Nu au numai un rever polemic foarte bun, ci si un forehand analitic de mare forta. Vizitati-i: veti invata, asa cum o fac si eu, multe de la ei.  
Revin: Mircea Geoana, cum puteti vedea in captura de pe blogul lui Doc, pleaca din emisiunea de aseara de Realitatea. Merge ca sa vada, mai bine, meciul cu Dinamo (pentru cine nu stie: Geoana se da mare fan rapidist; Nastase era si inca mai e cu Dinamo). Halal lider! Eu, cind am vazut secventele cu pricina, mi-am zis fara sa clipesc: „Asta nu e  pe treaba lui!”. Taman acum, in an electoral, cind -asa e obiceiul – politicienii trebuie nu sa linguseasca presa, dar macar sa fie mai atenti fata de ea si macar sa mimeze ca o respecta, sa te cheme Mircea Geoana, sa conduci, fie si numai pe hirtie, PSD si sa te porti intr-o asemenea maniera, e de-a dreptul aberant. Si, desigur, iresponsabil.
Nu mai spun nimic…
PUBLICITATE: Miine, in Cotidianul, am scris despre ultimele tumbe ale lui Dan Voiculescu. Textul se cheama „El Minimo Voiculescu”. Sa nu credeti ca asa mi-a venit mie; pur si simplu, politic vorbind, DVoiculescu e un bun administrator de minime.     

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.