Fiul lui SRS

ianuarie 2, 2009 0

Deocamdata stim asa: ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Mihai Stanescu, in calitate de suspect in cazul accidentului din zona Barbu Vacarescu din Bucuresti, accident in urma caruia si-a pierdut viata o persoana. Mircea Stanescu este fiul-politician (parcat initial la PD, apoi, mai securizant, la PSD) al lui Sorin Rosca Stanescu.
Mai stim, din mai multe materiale de presa, ca anchetatorii il acuza pe dl Stanescu de ucidere din culpa si de parasirea locului accidentului. De asemenea, stim ca saptamana viitoare, Mircea Stanescu va afla oficial acuzatiile care i se aduc.
Pe de alta parte, initial, in cazul acestui tragic accident, fusese pusa sub acuzare prietena lui Mircea Stanescu, cea care isi asumase accidentul de simbata trecuta.
Desi putem avea unele banuieli, PINA ACUM, nu stim exact cum stau lucrurile si nici cum e distribuita vinovatia.
Propun, asadar, sa lucram pe o ipoteza, fara sa dam nume.
Daca, sa presupunem, dl X a ucis un om cu masina pe trecerea de pietoni, a parasit locul accidentului si a lasat-o pe prietena lui sa isi asume un accident pe care nu ea l-a provocat, eu nu imi pot reprima doua intrebari: ce fel de barbat e  domnul X? & ce fel de om e domnul X?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.