Florin Cîțu, atac direct la propaganda Șoșoacă: ”Pentru mine, campaniile antivaccinare sunt ca acțiunile teroriste”

Florin Cîțu, atac direct la propaganda Șoșoacă: ”Pentru mine, campaniile antivaccinare sunt ca acțiunile teroriste”

martie 12, 2021 2

Premierul Florin Cîțu le cere românilor să aibă încredere în vaccinul Astra Zeneca, în ciuda deciziei unor țări de a suspenda folosirea acestui antidot, din cauza unor suspiciuni că serul anti-COVID poate provoca anumite cheaguri de sânge.

”Încrederea se câștigă foarte greu. Trebuie să avem încredere în specialiștii care au autorizat acest vaccin. Marea Britanie este o țară întreagă care a folosit acest vaccin, îmi vine greu să cred că acolo oamenii nu știu ce fac. În același timp vă spun că în România sunt campanii împotriva măsurilor luate de noi ca să controlăm pandemia, împotriva campaniei de vaccinare. Vă spun sincer că eu asimilez acest tip de atitudine cu acțiunile unor teroriști”, a spus premierul Cîțu de la Palatul Victoria, într-o declarație de presă.

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemie. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva distanţării şi există o campanie împotriva vaccinării. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, a declarat Cîţu.

 

 

Avatar
VoxPublica
VoxPublica
2 comments on “Florin Cîțu, atac direct la propaganda Șoșoacă: ”Pentru mine, campaniile antivaccinare sunt ca acțiunile teroriste”
 1. Avatar

  Victor Muntoiu

  De ce justitia nusi face datoria sa terminam o data cu pandemia

  martie 12, 2021 Reply
 2. Avatar

  Doru Munteanu

  Prietenu’ Bulă rămase dorit după imaginea d-nei senator : – aua ce moacă băgă pe TV , maichea să mi se aplece aba vere !
  Scuzați exprimarea ! Dialect de la Oltenia. În traducere „crește sau ba stima dv. de sine cu asemenea imagine de reprezentanți ai cetățenilor români ?”

  martie 14, 2021 Reply
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.