Florin Cîțu, atac direct la propaganda Șoșoacă: ”Pentru mine, campaniile antivaccinare sunt ca acțiunile teroriste”

Florin Cîțu, atac direct la propaganda Șoșoacă: ”Pentru mine, campaniile antivaccinare sunt ca acțiunile teroriste”

martie 12, 2021 2

Premierul Florin Cîțu le cere românilor să aibă încredere în vaccinul Astra Zeneca, în ciuda deciziei unor țări de a suspenda folosirea acestui antidot, din cauza unor suspiciuni că serul anti-COVID poate provoca anumite cheaguri de sânge.

”Încrederea se câștigă foarte greu. Trebuie să avem încredere în specialiștii care au autorizat acest vaccin. Marea Britanie este o țară întreagă care a folosit acest vaccin, îmi vine greu să cred că acolo oamenii nu știu ce fac. În același timp vă spun că în România sunt campanii împotriva măsurilor luate de noi ca să controlăm pandemia, împotriva campaniei de vaccinare. Vă spun sincer că eu asimilez acest tip de atitudine cu acțiunile unor teroriști”, a spus premierul Cîțu de la Palatul Victoria, într-o declarație de presă.

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemie. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva distanţării şi există o campanie împotriva vaccinării. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, a declarat Cîţu.

 

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.