Florin Cîțu îl somează din nou pe Vlad Voiculescu. ”Aștept explicații despre ce s-a întâmplat la Craiova”

Florin Cîțu îl somează din nou pe Vlad Voiculescu. ”Aștept explicații despre ce s-a întâmplat la Craiova”

martie 19, 2021 0

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații despre situația pandemiei, dar și despre prioritatea imediată de investiții publice.

”Avem azi pentru dezbatere publică un PNRR care reprezintă prioritățile României azi: alocăm resurse importante pentru infrastructură rutieră, rețeaua de gaze, spitale noi, măsuri sociale. Acordăm importanță tuturor priorităților, reformelor de care România are nevoie”, a spus Cîțu.

Premierul a vorbit și de criza sanitară în creștere, din cauză infectărilor în masă cu noul coronavirus.

”Prioritar pentru mine este să accelerăm campania de vaccinare. Este singura cale de ieșire de pandemie. Sunt șeful campaniei de vaccinare, una care merge bine și este apreciată în UE. Raportul despre ancheta privind accesarea bazei de date de la Ministerul Sănătății va fi publicat când va fi gata”, a spus Cîțu.

Cazul de la Craiova unde doi pacienți ai murit așteptând să se elibereze locuri la terapie intensivă nu l-a lăsat rece pe șeful Guvernului, care a pus din nou lupa pe Vlad Voiculescu, exact ca în cazul scandalului privind publicarea de date secrete privind vaccinarea.

  • ”Vom avea câteva întâlniri în acest weekend pentru a evalua situația cu pandemia. Am spus că trebuie o inspecție în fiecare spital, zilnic, aștept Ministerul Sănătății să îmi dea detalii despre ce s-a întâmplat la Craiova. Ministerul Sănătății sigur se ocupă de suplimentarea paturilor la ATI”, a mai spus premierul.

În România, rata de pozitivare a ajuns la 14%, foarte mare.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.