Focar de COVID la Primăria sectorului 6. Ciucu: ”Facem un apel către toată lumea să respecte măsurile”

Focar de COVID la Primăria sectorului 6. Ciucu: ”Facem un apel către toată lumea să respecte măsurile”

martie 11, 2021 0
”Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, 7 angajați din cadrul instituției au fost depistați pozitiv. Aceștia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2.
Drept urmare, a fost convocat, cu celeritate, Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse măsurile necesare de prevenție pentru răspândirea virusului. Printre acestea, vor fi și masuri de reducere a prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați.
Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.
Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.
Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa [email protected].
Vă mulțumim pentru înțelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului ASRS CoV-2!”.
Mesajul de mai sus a fost postat de primarul Ciprian Ciucu pe pagina sa de socializare.
Acesta a revenit cu o actualizare a informațiilor, astfel:
UPDATE:
Am decis la sedința Comitetului Local de Situații de Urgență următoarele:
1. În perioada vineri, 12 martie – miercuri 17 martie 2021 vor fi prezenti la birou fizic doar primarul, viceprimarii și funcționarii publici de conducere;
2. Luni, 15 martie angajații Primăriei Sectorului 6 vor fi testați cu teste de tip PCR pentru a identifica posibile alte infectări și evalua corect situația;
3. Miercuri, în urma rezultatelor testelor PCR voi convoca un nou Comitet Local pentru Situații de Urgență pentru a decide, informați fiind, cum ne vom desfăsura activitatea în continuare.
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.