Geoana la duel cu Basescu si Antonescu. Sfaturi utile :)

noiembrie 17, 2009 0

Pentru intilnirea de miercuri de la ASE, Mircea Geoana si-ar fi dorit ca moderator un fost pesedist, intimplator si conducatorul tezei sale de doctorat, dupa cum ne-a spus luni domnul Antonescu.
Si candidatul liberal, si cel sustinut de PDL au respins aceasta posibilitate, iar negocierile sint in aceasta privinta departe de a se fi incheiat.
Chiar si asa insa, pentru domnul Geoana nu e suficient sa aiba un moderator „sigur”.
Pentru a nu aparea surprize, am citeva sugestii:
-raspunsurile domnului Geoana sa fie citite de pe prompter; asta presupune, desigur, ca intrebarile pentru candidatul PSD sa fie stiute dinainte!
-in cazul in care nu ar merge prompterul, sa fie luate din timp masuri de precautie: raspunsurile sa fie tiparite pe hirtie, iar in coltul sustinatorilor dlui Geoana sa fie si un sufleor (dl Gusa, de pilda)
-neaparat, dl Geoana sa posede o casca functionala si bine verificata inainte. Daca pica si prompterul, daca incurca foile ori daca in timpul dezbaterilor dl Gusa e invitat la vreun post de televiziune sa isi sustina candidatul, solutia poate fi casca!
-pentru orice eventualitate, suporterii dlui Geoana sa aduca la ASE si cartoane cu raspunsurule scrise mare si citet. Asta, inca o data, pentru orice eventualitate…
Daca aveti si alte propuneri, sinteti bineveniti. Eu zic sa fim constructivi! Asa cum „invingem impreuna”, tot asa „construim impreuna” 🙂
P.S. Nu banez sfaturi de genul: cind vine rindul la raspuns pentru Basescu sau Antonescu, sa li se taie microfonul! Deci, va rog 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.