Ghinea aruncă în aer coaliția. Atac dur la PNL, via Nicușor Dan, și refuzul de a stinge crizele de la București și Iași

Ghinea aruncă în aer coaliția. Atac dur la PNL, via Nicușor Dan, și refuzul de a stinge crizele de la București și Iași

aprilie 29, 2021 0

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, riscă să arunce în aer din nou coaliția guvernamentală la doar câteva zile după ce USRPLUS a promis, prin noul Protocol, că nu va mai face așa ceva (secțiunea respectului între parteneri).

Într-un interviu pentru SpotMedia.ro, Ghinea lovește în plin PNL, via Nicușor Dan, primarul general susținut de liberali.

”Nicușor Dan stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane și dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule. E absolut scandalos că pe 19 aprilie i-a prelungit mandatul directorului Spitalului Foișor”, afirmă Cristian Ghinea.

Mai mult, Ghinea dă de înțeles că nu-l interesează crizele provocate de USRPLUS la București și Iași, prin blocarea votării bugetelor locale, o chestiune gravă pentru funcționarea unei coaliții aflate la putere, pe care el o aruncă în derizoriu, lăsând de înțeles că nu-l interesează România, ci doar bătălia cu PNL.

„Mă voi opune să aducem pe masa coaliției, și așa foarte complicată, faptul că nu se înțeleg la Iași, la București. Să ții o coaliție funcțională cere un efort și o răbdare fantastice, un ficat rezistent la surprize. Dacă începem să aducem pe masa coaliției problemele din orașe, atunci să te ții!”, mai spune Cristian Ghinea.

Surse din USRPLUS au declarat pentru VoxPublica.ro că Ghinea este coordonatorul unui grup de gherilă media în USR format din indivizi care au misiunea să atace isteric pe oricine își permite să critice USRPLUS.

Unii dintre ei sunt adepții extremismului total de tip AUR și folosesc un limbaj mizerabil.

Președintele Iohannis și premierul Cîțu au fost terfeliți în ultimul hal pe internet de mesaje jignitoare, nepermise într-o țară civilizată.

”M..e Cîțu”, ”M..e Iohannis”, ”Cuie, Mîțu” sunt doar câteva dintre sloganurile impardonabile inventate de ”teroriștii” internetului.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.