Gigi Becali poate ajunge la Cotroceni!

octombrie 29, 2009 3

Mare tambalau la Cotroceni, desi Traian Basescu nu a mai inaugurat miercuri nici o biserica, nici nu avea programata o sesiune de autografe pe clopote, iar zvonurile ca Elena Udrea va face striptease langa statuia de la Leu erau doar fumigene de la adversarii politici.

Cu bate, talangi, haine mitoase, caiuli de blana si multi nervi, urmasii lui Bucur au dat navala la palat ca sa ceara niste subventii. A lipsit Gigi Becali, desi detine la palatul sau din Pipera o frumoasa turma, dupa care ciobanasul machidon a suspinat cu lacrimi amare atunci cand s-a aflat in arest.
Era poate unica lui sansa de a ajunge la Cotroceni, pentru ca postura de candidat la prezidentiale este summum-ul la care poate visa. Cu nici o casa ridicata pentru sinistrati, cu Steaua eliminata din Cupa Romaniei de cea mai slab clasata echipa din Liga lui Mitica si cu aparitii tot mai episodice la PRO TV si la Nasul Moraru si cu caderea dramatica in topurile bogatilor, Becali nu poate fi mai mult decat presedinte la Steaua. Ma rog, nici macar acolo, ca l-a uns pe acest post pe Argaseala (oare o putea cere subventii agricole si pentru el?) de teama sa nu il intrebe fostii subordonati ai lui Bodu de datorii.
Iar daca nu reusea sa ajunga langa Basescu pentru a se plange de procurorii rai de la DNA, macar obtinea niste bani pe cap de ovina cu care putea sa-si plateasca mai bine consilierii, ca sa nu mai plece, asa cum s-a intamplat cu Nicoleta Savin sau cu istoricii sai personali, la concurenta.
Becali mare insa o sansa sa ajunga la Cotroceni! Cu ceva lectii de la Mondenii, se poate deghiza in Banel atunci cand Basescu va decide sa il faca general pentru acte de inalta tradare, adica inca un autogol la fel de spectaculos pe Bernabeu, in Champions League.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.